Reklama

Reklama

Vedlejší produkt

(seriál)
  • Slovensko Vedľajší produkt
Trailer

Epizody(3)

Obsahy(1)

Může být s pomocí nelegálních metod odhalený vrah stíhán? A jsme si před spravedlností skutečně všichni rovni? Hlavní postavou je detektiv Josef (Tomáš Maštalír) z ostravského oddělení vražd, který je za použití nelegálních metod při dopadení brutálního vraha potrestán každoroční rutinní prověrkou nevyřešených vražd. Díky tomu objeví případ osmnáctileté Evy. Tu před dvaceti lety někdo uškrtil v jejím bytě. Do promlčení vraždy zbývá šestnáct dnů a Josef se je rozhodne využít. Jeho touha najít vraha mu nebrání použít metody, které jsou opět na hraně zákona. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

petrsv 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrá minisérie, občas špatná (módní) kamera, vzhledem k začátku jsem čekal přece jen propracovanější konec a ne že z policajta udělají úplnýho blba. Asi to mělo sloužit k tomu, aby se divák dojmul a zaláteřil na nespravedlnost. Otevřené konce nesnáším, ale zde to takhle nevidím, za mě je to v pohodě. Neskutečně mě ovšem iritovala hudba, resp. to věčné vrzání. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Skvělá krimi série né z vedlejší, ale přidanou hodnotou. Tomáš Maštalír je jako postava z počátku protivná jako osina v zadku, ale jeho zanícená cílevědomost jít za hranu oficiálního postupu k získání totožnosti vraha dívky se oduševněle zažere do diváckého prožitku. I v tak malém prostoru se Bebjakovi podařil napínavý kousek se skutečnými postavami ze života. Konečné řešení je sice jen naznačeno, ale na 95,6% dokonáno.  75%   pod čarou: Albert Čuba si jistojistě procpal do scénáře scénku, kdy si v kanclu mluví jistou chvíli sám pro sebe a povedla se. :) ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ČT na nás každoročně sype jednu kriminálku za druhou, a už se to v tom člověk začíná trochu ztrácet. Tohle je Místí zločinu s Beretovou, nebo jsme u kolegů v Odznaku Vysočina s Hofmannem? Možná by bylo fajn začít spíše myslet na kvalitu, než na kvantitu. Tady to stejně nakonec táhne hlavně Maštalír, ačkoliv plakát se tváří trochu jinak. Líp by to jako celek vyniklo asi ve filmu, tady jsou ty tři části jak stylem, tak i kvalitou dost odlišné, a víc jak průměr z toho prostě neni. Plus závěr bohužel nedává moc smysl. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Filmovou a seriálovou tvorbu Petera Bebjaka poctivě sleduji a většinou jsem s ní dost spokojená (naposledy například se Smrští). Na jeho novou třídílnou minisérii natočenou pro Českou televizi se ale asi znovu nepodívám. Jakkoli mám ráda herecký projev Tomáše Maštalíra i Martina Hofmanna (zde překvapivě upozaděného), příběh dvou elitních detektivů vyšetřujících vraždu, která bude za několik málo týdnů promlčena, mě dostatečně nevtáhl. Možná by prospělo sestříhání do podoby jednoho filmu. ()

Inozuka 

všechny recenze uživatele

Příjemná noirovka, které trochu ubírá promo o tom, jak je to ze života reálné a popisující soudobou kriminalistickou práci. To není ani hovno a bylo by lepší si přiznat, že Vedlejší produkt je řemeslně dobře odvedená žánrovka nabitá všelijakýma klišéma a neokoukanýma hercema. A jako taková celkem funguje, i když chvílema krapet ztrácí dech ... ()

Galerie (92)

Zajímavosti (10)

  • Natáčelo se v Praze a Ostravě. (SONY_)
  • Během filmování se před kamerou objevili také 3 skuteční policisté, 3 dozorci, 2 řidiči tramvaje, 2 reální záchranáři a 10 kaskadérů. (Česká televize)

Reklama

Reklama