Reklama

Reklama

Epizody(3)

Obsahy(1)

Může být s pomocí nelegálních metod odhalený vrah stíhán? A jsme si před spravedlností skutečně všichni rovni? Hlavní postavou je detektiv Josef (Tomáš Maštalír) z ostravského oddělení vražd, který je za použití nelegálních metod při dopadení brutálního vraha potrestán každoroční rutinní prověrkou nevyřešených vražd. Díky tomu objeví případ osmnáctileté Evy. Tu před dvaceti lety někdo uškrtil v jejím bytě. Do promlčení vraždy zbývá šestnáct dnů a Josef se je rozhodne využít. Jeho touha najít vraha mu nebrání použít metody, které jsou opět na hraně zákona. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele steelspace k tomuto seriálu (2)

Vedlejší produkt (2024) odpad!

Neskutečně odfláknuté a plné do očí bijících nesmyslů. I průměrný divák detektivek ví, že nějaké dodatečné povolování důkazů, odebírání DNA na černo samotným vyšetřovatelem či operativcem nebo znovuprověřování případů dva týdny před uzavřením by si dovolil jen naprosto dementní policista. A to nemluvím o sledování mobilů manželkou policisty, která "pracuje u operátora" - není přeci možné, aby byli tak hloupí OBA (spoiler: nakonec se ukáže, že byli). Dorazil mě poslední díl, kde GIBS obviňuje jednoho z policistů z trestného činu "zneužití pravomoci veřejného činitele", který u nás neexistuje už 15 let!!! ()

Epizoda 1 (2024) (E01) 

Takhle prostě ne. Nelegálně získané důkazy jsou neplatné, nedají se zpětně zlegalizovat, každý policajt to ví. Ví to i divák. Jediní, kdo to neví, jsou ()

Reklama

Reklama