Reklama

Reklama

Špatný herec

Trailer

Obsahy(1)

Nadějní mexičtí herci Sandra Navarro (Fiona Palomo) a Daniel Zavala (Alfonso Dosal) hrají společně v novém filmu jednoho prestižního režiséra. Jejich vzájemná chemie skvěle funguje a z přátelského dialogu během příprav v maskérně se zdá, že jsou na stejné vlně i pro nadcházející intimní scénu, která je čeká – dokonce žertují o tom, jestli ji nenatočí "doopravdy". Scéna se natáčí a režisér si najednou všimne jemné změny v Sandřině výrazu. Teprve když štáb opustí plac, se Sandra svěří s tím, co se jí stalo, Daniela obviní ze znásilnění a vyvolá nevyhnutelnou a ostrou konfrontaci. Daniel zuří a prohlašuje, že je nevinný, zatímco producenti filmu se snaží zmírnit následky a zabránit tomu, aby se incident zvrhl ve skandál. Provokativní a vysoce aktuální film scenáristy a režiséra Jorgeho Cuchího, který vyniká strhujícím thrillerovým tempem. Je pronikavý jak zkoumáním konsentu a pravdy v éře po #MeToo, tak šokující pohledem na to, jak je spravedlnost vykonávána tváří v tvář sociálním médiím. (Film Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

freddy 

všechny recenze uživatele

Herec a herečka při natáčení milostné scény. Nic neobvyklého. Jenže když po natočení této scény herečka nařkne svého kolegu ze znásilnění, kdy jeho penis bez jejího souhlasu skončil v její vagíně, může to vést k velmi zajímavému příběhu s nedozírnými důsledky. Film je velmi skvěle psychologicky propracovaný, nikam nechvátá a vývoj se odvíjí velice uvěřitelně. V tom, co se děje po zveřejnění celého incidentu na sociálních sítích je pak film neskutečně hrozivý a velmi těžký na strávení. A zajímavé na tom je to, že divák vlastně celou dobu neví, na čí straně je pravda. Tohle se vstřebává opravdu těžko a je to zároveň varovným zdviženým prstem, jak velkou moc můžou nad současnou společností mít sociální sítě. Zde nemůže být vítězů. Nebýt nudného začátku, dal bych plný počet. Takhle jsou to lepší čtyři hvězdy. [30. Art Film Fest Košice] ()

HenryIvan 

všechny recenze uživatele

No ... Úvodnú hodinu a pol som sledoval komornú drámu o naozaj ťažkej téme, kde herci a aj réžia boli na mieste, no záverečná pol hodina bola ako z iného filmu. Prekvapilo ma, aký smer to celé nabralo. Opäť oceňujem množstvo symboliky a iných filmových konštruktov, no záver má prefackal a to doteraz vstrebávam. Nepríjemnejšie som sa cítil už len pri samotnej scéne bez consentu. [AFF Košice 2024] ()

Reklama

Galerie (20)

Reklama

Reklama