Reklama

Reklama

Labužníci v kobce

(seriál)
  • Japonsko Dungeon meši (více)
Trailer 6
Japonsko, (2024–2025), 15 h 15 min (Minutáž: 24–29 min)

Předloha:

Rjóko Kui (komiks)

Hrají:

Asuna Tomari, Kentaró Kumagai, Sajaka Senbongi, Hiroši Naka, Saori Hajami, Šindži Kawada, Akira Miki, Wataru Kató, Rie Takahaši, Miju Tomita, Tóru Nara (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(36)

Obsahy(1)

Kobky, draci nebo dobroty uvařené z různých příšer? Parta dobrodruhů vyrazí zachránit kamarádku do prokletého podzemního království a cestou připraví nejedno překvapení. (Netflix)

Recenze (7)

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Slabší 4 hvězdy a přemýšlel jsem jen nad třemi. Proč? Za prvé mě už delší dobu v japonských filmech vadí, když někdo něco ochutná a začne jásat, že to je dobré. Je to jako přes kopírák a je toho moc. Za druhé jsem minulý týden viděl The Apothecary Diaries, kterému jsem dal silné 4 hvězdy a přemýšlel nad pěti. Za třetí mi to připomínalo Grimgar: Ashes and Illusions, které jsem viděl před pár měsíci a které hodnotím ještě výš. Prostě - přestože tvůrci Delicious in Dungeon využili vaření na pár docela dobrých nápadů, nebyl jsem vyloženě nadšen a klidně bych snesl seškrtání některých vařících scén. Neříkám, že to je špatné, jen si možná musím dát od anime trochu pauzu. ()

Elerrina 

všechny recenze uživatele

Štve vás, že si na vás příšery v dungeonu chtějí pochutnat? Tak jim to oplaťte a pochutnejte si vy na nich! Obzvlášť tehdy, když nemáte k jídlu vůbec nic jiného. Roztomile geniální nápad, který je ovšem jen lákavě propečenou kůrčičkou na příběhovém koláči mnoha chutí a ingrediencí. Protože v tomhle vtipném a důmyslně vystavěném vyprávění je vlastně odpočátku hlavním protagonistou samotný dungeon a jeho neobvyklé nástrahy. Teprve později jsou postupně přidávány charakterové vrstvy zprvu jednoduchým hlavním i vedlejším hrdinům a ukazují se širší souvislosti celého toho světa. A občas problesknou i nečekaně dramatické a temné momenty. Je to hravé, poutavé a zábavné, plné fantazie a různých překvapení, a očividně se tu kolem původně jednoduché zápletky o záchraně kamarádky (a sestry) pečlivě buduje mnohem širší a rozsáhlejší svět, ve kterém se bude hrát o osud všech. Varování na závěr: nedoporučuje se sledovat nalačno! ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Labužnická podívaná a nejlepší fantasy kulinářský pořad, který jsem viděl. Trigger nám přináší jednu z nejdivnějších kampaní Dračího doupěte, kterou můžete zažít. Propracované ekosystémy komby. Založeno na zhruba deset let staré oceňované manze. Půlčík, trpaslík, člověk a elfka. Zatímco jsem Trigger dříve kritizoval, že když se pokouší o nehumorné drama, tak mu to moc nejde, tady dokázal vyvážit svoje bizarní sklony a zároveň prodat dramatické emotivní scény. A často, když jsem se podíval na ty marinované harpie, grilované jednorožce a dušené duchy, ukapávali my sliny a doufal, jsem že tyto příšery existují v reálném světě, abych je požral. Ahhh, Labužníci v kobce. ()

Reklama

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kupodivu nejslabší část byli vaření samo. Ale od půlky jde více o příběh a odhalovaní tajemství hrdinů u kobky samotné. Zde je to už spíše za 4*. Zajímavé nápady co se v dunegonu dá najít a problémy jak řešit. Hudba je nic moc, Animace průměr. ()

ricmont 

všechny recenze uživatele

Labužníci v kobce splňují pro mě tři věci ke kterým mám blízko. Jídlo, DnD a Anime. Vše je tady zastoupeno a tvoří tak úžasné dobrodružství. A však jsem byl velice skeptický když jsem o seriálu poprvé slyšel. Ale jsem rád, že tu šanci jsem mu na konec dal. Vyprávění, Postavy i Lore vše je tu pětihvězdičkové a promyšlené. A však to neztrácí nic z humorné stránky. Příště DnD kampaň jak má být? ()

Thalin 

všechny recenze uživatele

I když se tu objevují víceméně všech prvky, které mě baví, od jídla, přes fantasy svět, až po prvky z dračáku, tak mě to zhruba od poloviny začalo spíš ukolébávat. Nápad s vařením potvor pohybujících se v kobkách je zajímavý a skvěle zpracovaný a je to takové milé a hřejivé. Až člověk čeká, kdy vyjde i kuchařka. Ale dějově mě to zkrátka až tak nechytilo. ()

Reklama

Reklama