Reklama

Reklama

Květiny v písku

(seriál)
  • Jižní Korea Moraeedo Kkochi Pinda (více)
Komedie / Mysteriózní / Romantický
Jižní Korea, (2023–2024), 12 h 40 min (Minutáž: 60–67 min)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Kdysi měl před sebou zářnou budoucnost, teď je zralý hodit ručník do ringu. Pak ale narazí na starou známou a dostane zase chuť zápasit. (Netflix)

Recenze (2)

SmileSun 

všechny recenze uživatele

Tak jsem zase jednou narazila na nezvyklý seriál z korejské tvorby. Díky hlavní postavě je děj hodně zaměřený na zápas a to konkrétně na tradiční korejský wrestlingový sport ssireum. Oproti běžně známému wrestlingu je tento mnohem umírněnější a méně nebezpečný, takže i v případě že člověk není fanouškem bojových sportů, tak se to dá úplně bez problémů shlédnout. Jinak je příběh samozřejmě okořeněn trochou romantiky, kriminální zápletkou a vtipnými scénami. Musím přiznat, že jsem se prvními třemi díly musela trochu prokousat, ale během čtvrtého mě to konečně chytlo. Hodně jsem obdivovala velmi klidnou povahu Jang Dong-yoon, kdy ho opravdu nic nerozházelo a naštvat ho, byl nadlidský úkon. O to bylo pak působivější, když se pak konečně jednou rozčílí a řekne všem, co si myslí. ()

sha.piro 

všechny recenze uživatele

...jen kdyby tam ten showman pořád nepokřikoval na svou milou jejím skutečným jménem, které se přede všemi snaží od samého začátku tajit ...a ona si to nechávala od něj pořád líbit... bylo by to super :-) Ne, tenhle seriál mě fakt bavil. Palec hore! A ssireum mě tu hodně zaujalo. ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama