Reklama

Reklama

Epizody(8)

Když se osamělá astronautka po nehodě na palubě Mezinárodní vesmírné stanice vrátí zpět na Zem jako hrdinka, zjistí, že se stěžejní součásti jejího života změnily, a to včetně malé dcerky. (Apple TV+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nenapadne sci-fi pre pozorneho, idealne, aj v kvantovej teorii trosku edukovaneho divaka. :) Naozaj treba vnimat tie naznaky, linie a nechat si "vysvetlit" kto je "odkial/z kedy". :) Uznavam, ze obcas, zvlast k zaveru, to obcas posobilo nesurodo. Kazdopadne, Noomi bola tradicne skvela a mladucka predstavitelka jej dcerky, Alice, bola tiez podarena. Hoci som jej tu, scenarom pridelenu, predcasnu emocnu inteligenciu moc neveril. Plne chapem jednohviezdia i odpady. Ako som pisal vyssie, treba sa pri sledovani ozaj vzit do deja a sustredit sa a mat otvorenu mysel. Toto nie je ziaden jednoduchy, plochy blockbuster. Je to obcas i silne emocionalna rodinna drama, ktorej by som bol uvital menej. Narvat to do 6tich dielov by bolo asi idealne, ale chapem, ze niektore linie si vyzadovali hlbsi a pozvolnejsi nastup. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Spousta dobrých nápadů utopená v tuně nezáživné vaty. Zkraje nebylo úplně jasné o co jde, ale když začala Konstelace vykládat karty na stůl docela sem se těšil co z toho nakonec vyleze a o to víc mě mrzí že finále spíš vyšumělo do nikam než aby přineslo správné vyvrcholení. Jako uzavřená minisérie o max čtyřech dílech, nebo ideálně film by to mohlo fungovat podstatně lépe…60% ()

Reklama

JasonV 

všechny recenze uživatele

Kvantová superpozícia vedomia Noomi Rapace naozaj nefunguje. Prvé dve časti tak trochu pripomínajúce Gravitáciu sú celkom fajn, akonáhle sa však začne rozvíjať vyššie spomínaná teória a zmätane sa začne pobehovať v paralelnej realite v štýle Silent Hill ide to všetko rapídne dole vodou a celé to končí ako chaotický fantasy hororový guláš. ()

gonga 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Totálně zmatená pitomost, která už v základu staví na zcela nesmyslných predpokladech. Kvantová superpozice se týká elementárních částic a jednotlivých atomů,, nikoliv baryonové hmoty. Chápu, že jde o jakési scifi, ale toto je vyprávěno tak zmateně, že nedává smysl. A to nemluvím o totálně otravné hlavní postavě a její neméně otravné dceři. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

První díl by se dal, částečně, považovat za sci-fi. Ostatních 7 zbytečných dílů bylo rodinné drama o malé holce a její matce. Díky tomu, že jejich otravné a neméně zbytečné dialogy zabíraly tak 90% stopáže, a i ten zbytek byla nudná sračka, tak bylo sledování tohoto seriálu velmi rychlé. Jen mě bolí prst od neustálého přeskakování toho nudného balastu. ⬇️ 8% ()

Galerie (53)

Reklama

Reklama