Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příběh hazardního hráče (Matt Damon), který je postaven před osudovou volbu mezi láskou a hazardem. Příběh studenta práv, který svou nechuť zařadit se do "normální" společnosti kompenzuje geniálním talentem. Mike má totiž neobyčejné kombinační schopnosti a dovede uhodnout, jaké karty mají v ruce jeho partneři v pokeru. Na rozdíl od většiny profesionálních hráčů se ale Mike snaží nepodvádět a v tom se rozchází se svým komplicem, utápějícím se v dluzích (Edward Norton). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Časy, keď v pred zaprdeným salúúnom parkovali tri hnedé mustangy a pobehovala jedna nahá zarastená a zruinovaná socka s deravým sudom na ramienkach, sú už dávno pasé. Doba sa zmenila a socku, ktorá ochcáva rohy busových staníc, pretože nemá na zaplatenie verejného wécka, nerozoznáte od solventného podnikateľa, ktorý si z hecu vydržiava sexualne skúsených juvenilných miništrantov. Nie-nie, dnes sa dá vpohode žiť na dlh. Hlavne, ak máte poruke hejhulu, akou je vypatlaný Dejmon, ktorého jediná obrana spočíva v sklopení uší a vrtení hlavou (bez ohľadu na to, akú postavu vo filmoch hrá). Požičia, podrží a dokonca nechá na sebe odbaviť i pár statných sovietov s veľkými koko...kontami. Avšak film o pokri je pre mňa skrátka na rovnakej úrovni ako film o madagaskarských deťoch, ktoré hádžu šutre na kmene paliem. Takže o erekcii z vybraného prostredia nemožno hovoriť. Skrátka čistý priemer. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Samotny Matt Damon to mal v roku 1998 este stale tazke. Vysiny Good Will Hunting-a mu zaistili na nejaky ten rok kvalitne meno, a tak prijal ponuku zahrat si vo filme Rounders. Stale vsak ostaval hercom druhej ci tretej kategorie, ktory mohol len snivat o vysinach povedzme takeho George Clooney-ho. Preto Matt zobral tiez napriklad rolu v Spielbergovom filme Zachrante Vojina Ryana, ale taktiez tam popri Hanksovi hral druhe husle. Tuto sa predstavil v roli hazardneho hraca pokru s genialnym talentom /takze nieco z Good Will Huntinga predsa len ostalo?...../. Bohuzial, za talentami ako Edward Norton alebo John Malkovich samotny Matt nikdy nestihal, a herecky na nich ani nikdy nemal. To sa na filme plne podpisuje. Reziser John Dahl je len rutiner, ktory taktiez vela reziserskeho talentu nepobral. A tak aspon tej psychologie a nejake tie moralne dilemy sa riesia. Ale ani tie samy osebe nestacia. 70 % ledva ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Ani sebelepší herci by nedokázali zachránit tu režisérskou bídu a scénáristickou prázdnotu. Totální zprznění nejlepší karetní hry, která byla nemilosrdně utopená v naprosto dementním příběhu. Film přímo stvořený ke zhlédnutí s dokonalým "poker face". Totální nuda bez špetičky napětí a zcela postrádající jakoukoli hlubší logiku. Úžasný polobůh Mattík Démon, který pozná podle drobného zachvění řasy na levém oku, a to pod slunečními brýlemi, jak silné karty zrovínka protivník dříme v rukou, ale jaksi přehlédne způsob, kterak Ukrajinec Malkovich žere sušenky. Respektujte potom takový film. Rekapitulace známých pokerových faktů zasazena do nesnesitelně debilního příběhu o jakési kreténské a nudné volbě mezi netolerantní píčou ženou a vášní a ke všemu navíc otrávena scénáristikými dochucovadly a totálně neschopnou režií, která nevyprodukovala jediný moment, který by vás chytil za koule, nebo byste pocítili alespoň náznak napětí. Přitom poker, kurva, k něčemu takovému přímo vybízí a nabízí milion nástrojů. Film, který docení snad pouze nekaretní diváctvo, potažmo maximálně pouze příležitostní hráči Prší při pravidelných víkendových seancích knižního klubu. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Poněkud mdlé, Worm s Mikem si divákovu dávku napětí patrně ukradli pro sebe, vztahová linka (že příběh hazardního hráče, který je postaven před osudovou volbu mezi láskou a hazardem) úděsná, stejně jako Damonův ženský protějšek. Zaujal Norton, jako nepoučitelné pako, na které lze ukázkově použít spojení odsáď pocáď, a to ještě v případě, že mu dlužíte laskavost, a snad ještě Turturrův mentor a Malkovichův štěk v ruském akcentu. Nu, i já byla stylová a udržela jsem po celou stopáž jeden výraz - poker face... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Film, který o sobě může říct, že má v sobě všechno, co by kvalitní americký film měl mít. Mladého jalovce Matta Damona, kterej vypadá, jak z nějaké místní High School, rapla Edwarda Nortona, který ho okamžitě po návratu z báně zavede do průseru a příběh, který si hraje na přátelství, ale přitom jde hlavně o přežití dvou lidí v dnešním světě. To vše propojené karetními orgiemi, výbornými napínavými scénami, ale i sladkými momenty, bez kterých byste si americký film devadesátých let nedokázali představit. Nuda to ale rozhodně není. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Matt Damon a Edward Norton se zúčastnili světové soutěže v pokeru. Náklady 10 000 USD pokrylo studio Miramax. Matt Damon vypadl po čtyřech dnech, když jej vyřadila světová legenda pokeru Doyle Brunson. (Tygrys)
  • Červ (Edward Norton) měl ve filmu kouřit, ale jeho představitel je velký odpůrce kouření, takže se scénář upravil. (Tygrys)

Reklama

Reklama