Reklama

Reklama

Rick a Morty: Anime

(seriál)
  • Japonsko Rick and Morty: The Anime (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Rodina Smithových žije jako obvykle. Rick odpočívá v pseudosvětě mezi multivesmíry, Summer pomáhá vesmírné Beth a Morty se zamiluje do záhadné dívky. (Max)

Diskuze

Jeoffrey

Jeoffrey (hodnocení, recenze)

Kisseather

Někdo záměrně vypnul hodnocení? O čem to mluvíš? Je venku jeden díl, tedy lze ohodnotit jeden díl... V den premiéry druhého dílu se otevře hodnocení druhého dílu a tak dále. Na konci celé první sezóny se otevře hodnocení celého seriálu. Přečti si pravidla zdejší databáze - sekce Hodnocení seriálů / sérií / epizod.

na příspěvěk reagoval Kisseather

Kisseather

Kisseather (hodnocení, recenze)

Proč to má na Tomato rotten 24% a tady 38%? Protože tady někdo záměrně vypnul hodnocení... Co se tím sleduje? Odvrácení konce, který stejně nastane? 

A proč je Morthy Gay? Proč se k tomuhle někdo obtěžoval udělat i dabing? Ale třeba Solarní protiklady nemají Dabing dodnes? 

na příspěvěk reagoval Jeoffrey

Kisseather

Kisseather (hodnocení, recenze)

Co to sakra bylo? +_+ kdo nim k "tomhle" dal povolení? Kde sakra vzali tu drzost?!  To je snad ještě horší než 7 řada. Jakej tohle mělo smysl? 

I ta animace je naprosto strašná, amaterská nevýrazná a nudná.  O dialozích ani nemluvě. Já tomu snad nápalim odpad už takhle ze začátku. A to jsem myslel že nejhorší anime počin Nokotan

Jsem už viděl... No každý se může mýlit. 

Reklama

Reklama