Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1961. Jsou to už dva roky, co hrdinové z prvního dílu Pomády ukončili svá studia. Přesto však tyto mladé dámy i pánové zůstávají typickými představiteli své doby. Stephanie se však přes léto změnila. Hledá novou lásku. Jinou než s Johnym. Objevuje se Michael, který se do Stephanie bezhlavě zamiluje. Ta ho zatím nevnímá. I další příběh vzdává úsměvný hold tehdy módním sukním, seznamování s dívkami a mladým láskám. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (155)

Shadow 

všechny recenze uživatele

Dvojka slavné Pomády je jen jedno velké zklamání. Znásobili to, co se mi na jedničce zase až tak moc nelíbilo. To co na jedničce zaujalo a lidem se líbilo, to nějak zapomněli připojit. Takže lituji, ale pokud jste si zamilovali jedničku, tak radši na dvojku nekoukejte. Dobré jsou asi tak dvě písničky, ale jinak... ()

Sabiana 

všechny recenze uživatele

Báječná komedie. Člověk se nemůže přestat tlemit jakési trapnosti a pocitu, že tohle už jednou viděl. A když se na scéně objeví dva hlavní aktéři, o zábavu je postaráno, tomu se zkrátka nejde nesmát. Písničky jsou průměrné, příběh nic nového, asi jako převrácená hodnota reálného čísla, herci nejsou nic moc. Tak co, "Chceš se projet?" Ne, tohle není nezapomenutelná jíszda... ()

Reklama

malyLibor odpad!

všechny recenze uživatele

Musím říct, že odpad dávám jen zcela výjimečně, když je film naprosto nekoukatelný... což ovšem tohle je. Nečekal jsem, že by to dosahovalo byť jen 10% kvalit původní pomády... ale nečekal jsem ani, že to bude takhle špatné. Navíc špatný dabing, písničky bez titulků, no je to hnus, velebnosti. Nedokoukal jsem myslím ani do čtvrtiny, utnul jsem to po dvaceti minutách trápení... ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Pomáda 2 neměla šanci na úspěch už v době, kdy vznikla. Každý ji tehdy a stejně tak i dnes (stejně jako já) bude vždy srovnávat s jedničkou v podání Olivie Newton John a Johna Travolty. A vždy prohraje. Ano i první film nebylo bůhví co, ale zpívající Olivie a tančící Travolta to v pohodě zachránili a udělali z Pomády takový oddychový kult. Dvojka dělá ale ze sebe leda tak trapnou záležitost, která by měla být raději zapomenuta a zaváta prachem. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kucky, kucky tohle byla ale slátanina. Nejen že se snažili neúspěšně navázat na jedničku, ale ještě k tomu se na to pomalu ani nedalo dívat. Jo, když scénář stojí za hovno, tak z hovna bič neupleteš – to už znaly i naše babičky. Jediné štěstí bylo, že tam hrála Michelle Pfeiffer, která byla prostě coby „drsňačka“ k sežrání. Jinak bych u toho asi nudou usnul, nebo si ohryzal všechny nehty. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (23)

  • Režisérka Pat Birch se nechala slyšet, že původní název zněl "Son of Grease", ale producenti chtěli něco přímějšího a méně matoucího, takže to změnili na "Grease 2". Maxwell Caulfield (Michael Carrington) se vytrvale pokoušel o to, aby se název vrátil na ten původní, protože "Grease 2" je podle něj nudný název. (HappySmile)
  • Přestože to nebylo ve filmu nikdy řečeno, Johnny Nogerelli měl být původně bratrancem Dannyho Zuka z prvního filmu. Jelikož byl ale Michael bratrancem Sandy, tak se autorům zdálo, že by to bylo už moc přitažené za vlasy. (HappySmile)
  • Pamela Seagull (Dolores) nebyla schopna dokončit natáčení, protože měla autonehodu, když jela na natáčení. Většina jejích scén již byla natočena, ale na některých ji musely zastoupit dvojnice, třeba jako ve scéně s hledáním talentů. (HappySmile)

Související novinky

Prequel Pomády našel režiséra

Prequel Pomády našel režiséra

23.07.2020

Studio Paramount našlo režiséra pro svůj oznámený prequel muzikálu Pomáda. Snímek Summer Lovin’ natočí Brett Haley (V rytmu srdce, Všechny malé zázraky) scénáře od Leah McKendrick (M.F.A.). V… (více)

Pomáda se dočká prequelu

Pomáda se dočká prequelu

10.04.2019

41 let od premiéry slavného muzikálu Pomáda se studio Paramount Pictures rozhodlo pustit do práce na prequelu. Scénář píše John August (Velká ryba), příběh by pak měl pojednávat o létě, během kterého… (více)

Reklama

Reklama