Reklama

Reklama

Když se tři malí kluci dostanou do maléru, vymyslí si imaginárního přítele jménem Ricky Stanicky, který jim pomůže. O dvacet let později ho stále používají jako výmluvu pro své nedospělé chování. Když jejich rodiny pojmou podezření a chtějí bájného Stanickyho poznat, provinilé trio si najme zkrachovalého herce a imitátora celebrit, který má Stanickymu vdechnout život. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (91)

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Tři kámoši si kdysi vymysleli falešného kamaráda Rickyho, na kterého i jako dospělí svádí všechny svoje průšvihy. Teď ho ale jejich rodiny chtějí konečně potkat, takže si najmou zkrachovalého herce, aby se za Rickyho vydával. A trošku se jim to vymkne z rukou. Bláznivou komedii táhne dopředu skvělý John Cena, pár fórů se povede, pár ne a výraznější dojem film nezanechá. Na dvě hodiny ale docela příjemně pobaví. ()

majec4 

všechny recenze uživatele

Oddychovka, pri ktorej sa sem-tam zasmejete ako kone a sem-tam vám bude trápne aj za samotných hercov. Aj keď nakoniec si poviete, že to je echt komédia a nejaký ten exces tomu odpustíte. Cena bol fakt super, Effron bol nejaký napichaný(?) a nejako mu to nešlo. Nápad je fajn, ale vhodný fakt maximálne do bláznivej komédie. ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Největší předností snímku Ricky Stanicky je bezesporu výtečný John Cena, který si svou bláznivou pózu užívá plnými doušky. Za zmínku zde pak stojí několik skutečně vydařených gagů (dick move) a bizarně vtipných situací, u nichž jsem se upřímně od srdce zasmál. Avšak zbytek užitých ingrediencí bohužel sestává ze šedivého a nezajímavého průměru, takže ve finále dostaneme klasickou spotřební záležitost na volné odpoledne, která v rámci svých omezených možností dodá přesně to, co od ní čekáte. A to mi tentokrát ke pokojenosti vážně stačí. (Prime Video) „Circumcision parties are my go-to when I need to relax.“ ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Sice mám začátky Farrellyovic tvorby rád a kousky jako Blbý a blbější(1994), Něco na té Mary je(1998) nebo Já, mé druhé já a Irena(2000) to jsou klasiky komedie který si vždy rád opakovaně pustím. Tohle ale tak nějak dle mých předpokladů dopadlo tak jak jsem očekával. A to, že to nebylo nic pro mě. Možná je to tím, že to dělal Peter Farrelly bez svýho bráchu Bobbyho Farrellyho nebo je to tím, že jsem nikdy nemusel Zaca Efrona(vypadal strašně) a ani Johna Cenu(tady byl v podstatě nejlepší postavou). Oceňuji nápad. Ten se mi líbil, provedení už ale bylo slabší. Určitě se z toho dalo vytřískat víc. Humor- něco vyšlo a pobavilo ale něco mě obloukem míjelo. A konec přesně takový konce nesnáším. Typický USA filmy a jejich nereálný konce. S hodnocením to mám úplně stejně jako u komedie Přátelé z dovolené(2021) ve které John Cena taky hrál. Kdyby to šlo dám 2,5hvězdy. Nejde to. 2hvězdy se mi zdají málo 3 zase moc. Ale nakonec se přikloním ke 3slabším hvězdám. Podruhé tenhle kousek ale určitě vidět nemusím. ()

Lubos F. 

všechny recenze uživatele

Stačí si pozrieť trailer a prečítať obsah, a viete o celom filme. Keď si traja kamoši (jeden z nich teplý černoch - kvóty splnené) vymyslia osobu, o ktorej vela narozprávali svojmu najbližšiemu okoliu, je jasné čo sa stane po najatí herca. Prv to vychádza, potom sa niečo zvrtne, ale samozrejme to skončí happy-endom. Lenže aspoň keby to bolo vtipné. Mňa zabavila jedna hláška a asi tak dve scény. Jediný herec ktorý sa snaží je Cena, ten si to užíva.  Ale všetko ostatné je slabota. Škoda že film nevznikol vtedy, keď Stanickyho mal hrať Jim Carrey, s tým jeho ksichtom to mohlo byť možno zábavnejšie. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Na filmu se začalo pracovat už v roce 2010, kdy si Rickyho měl zahrát James Franco v produkci Summit Entertainment. Franco kvůli natáčení jiného filmu nakonec roli odmítl a podle Hollywood Reporter kolem role kroužil Joaquin Phoenix. V roce 2013 byl zase podle dalších zpráv blízko roli Rickyho Jim Carrey. Trvalo dalších deset let, než režisér Peter Farrelly se dvěma kolegy přepsal scénář původního autora Jeffreyho Bushella a do hlavních rolí obsadil Johna Cenu (Ricky Stanicky) a Zaca Efrona (Dean). (DavePave)
  • Film získal finančnú podporu z austrálskych podporných programov Location Incentive a Victorian Screen Incentive. (Arsenal83)

Reklama

Reklama