Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jsme ve 12. století. Francouzský hrabě Thibault (Jean Reno) má před svatbou s princeznou Rosalind ale pod vlivem zákeřného kouzla ji omylem zabije. V zoufalství se obrátí na mocného čaroděje (Malcolm McDowell) a požádá ho, aby ho i s jeho sluhou Andrém (Christian Clavier) odčaroval zpět před tragickou událost. Popletený mág ale udělá chybu a... Thibault s Andrém se místo o pár minut nazpět přesunou o tisíc let dopředu a o pár tisíc kilometrů jinam - do současného Chicaga. Tam je čeká spousta zmatků, trapasů a setkání s Thibaultovou praprapra... vnučkou Julii (Christina Applegate), která jako by princezně Rosalind z oka vypadla... (Magic Box)

(více)

Recenze (261)

Yardie 

všechny recenze uživatele

Takových 50%. Nikdy jsem návštěvníky neměl nějak v oblibě. Ale nevím, jestli to bylo náladou, ale pobavil jsem se. Tedy především v prvních 3/4 filmů. Sice některé vtípky byly trošku drsnějšího ražení, ale ten kontrast mezi chováním z minulosti a současnosti, ty rozdíly vnímání světa a skutečnosti, navíc okořeněné historickou mluvou, to mě prostě bavilo. Ke konci už to byla trošku nuda, ale po většinu filmu jsem se dobře bavil Asi mi to tentokrát sedlo. Není to žáden zázrak, ale bavil jsem se. Howgh! ()

Apophis 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že pro mě bylo velkým překvapením, že jsem se na to byl schopen DODÍVAT!!! Rozumějte, na předchozí jsem se vydržel dívat vždy jen tak asi 20 minut... Podle mého zde trohu sundali nohu z pedálu bláznivosti, ale bohužel nic dalšího nepřidali (nepočítám-li "osvobozování otroka" - ti Amíci si to bohužel musí strčit všude...). Bylo tam kupodivu i trochu inteligentního humoru, ale ne na více než 1*. Jenomže nesmím zapomenout na herecké výkony. Christian Clavier mi jako herec svým stylem moc nesedí, ale v tomto filmu to nebylo tak strašné. Tu další přidal skvělý Jean Reno, který byl ve své roli "Artušovského" a idealizovaného rytíře více než přesvědčivý. Jednoduše, pokud ve filmu hrají herci kalibru Jean Rena, film má 1* navíc jistou... ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No tohle třetí pokračování už je trochu vaření z vody pravda, nápady začali evidentně docházet, ale pořád se tu ještě pár dobrých vtipů a situací který to vytáhli u mě aspoň na ty 3* najde, ale k dalšímu pokračování eventuálně remaku jsem dost skeptickej. Pro tentokrát by mělo platit třikrát a dost.55% ()

Chip89 

všechny recenze uživatele

Jenda hvězda za to, že scénář byl prostě perfektní ve francouzské verzi a člověk se ani této kopie párkrát neubrání úsměvu, proto si alespoň jednu zaslouží. Bohužel je to přesná kopie francouzské verze,což je opravdu dost smutné. Američané vidí film, který vymyslela jiná národnost a měl úspěch a musí ho mít také. Tohle je opravdu kopie a tím pádem už není tak vtipná. Zbytečně strávený čas.... ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Příjde mi, že kouzlo filmu se vytratilo. Nevím jak a kam ale není tam. Sice scény v restauraci a to jak u stolu tak u záchodu jsou vydařené, ale na celý film to nestačí. Christýna Jablečnábrána se mi ze všech ženských rolý v serii líbila uplně nejméně, snad proto, že mám tuto herečku v hlavě zakodovanou jako Kelly z Ženatý se závazky. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Film má dve verzie, americkú a francúzsku (pre európsky trh). Americká verzia začína logom Hollywood Pictures, prvá scéna sa odohráva v čase stredoveku a Thibaultova (Jean Reno) cesta na zámok je podfarbená voice overom. Francúzska verzia začína logom Gaumont Film a prvá scéna sa odohráva v súčasnosti. (ČSFD)

Reklama

Reklama