Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Quincy Magor (Leslie Nielsen) je výstřední milionář s otevřeným srdcem, slabým zrakem a neuvěřitelnou klikou, bez které by se v životě neobešel. Pan Magor totiž zásadně odmítá nosit brýle. Přesto díky svému štěstí jako zázrakem bez úhony propluje každou nebezpečnou situací. A většinou ani netuší, na jak tenkém vlásku visel jeho život. Tentokrát se pan Magor náhodou zapletl do loupeže diamantu nedozírné hodnoty. Díky jeho pověstné klice odešli zloději s nepořízenou a drahokam se shodou náhod ocitl v jeho kapse. Krásná lupička Luanne LeSeur se ale nehodlá vzdát své kořisti a snaží se z popleteného milionáře učinit oběť svých rafinovaně ukutých piklů. Pan Magor a jeho synovec Waldo se navíc brzy ocitají ve dvojím ohni. V patách totiž mají nejenom padouchy, ale i agenty FBI, kteří se domnívají, že právě pan Magor je pachatelem mimořádně rafinované loupeže. Bláznivý rej nedorozumění, honiček a odvážných kaskadérských kousků může začít.

PAN MAGOR vznikl na motivy populárního animovaného seriálu Mr. Magoo. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (146)

Warapeidza 

všechny recenze uživatele

Mno, co k tomu napsat. Pár (= v tomto případě opravdu 2) povedených vtípků nezachrání tenhle "film" od hodnocení, které si zaslouží. Přesto jsem u něj celou dobu vydržel, a čekal jestli se to aspoň ke konci nezlepší- nezlepšilo. Prostě a jednoduše- tenhle převod kreslených stripů do filmové podoby se stejně jako u novějšího Garfielda moc nepovedl... ()

Karlsberger 

všechny recenze uživatele

Film je plný trapných vtipů, které ještě víc ztrapňuje hudba v pozadí. Co se filmu naopak povedlo, byl animovaný začátek a konec. Nejlepší hercký výkon předvedl bezpochyby pes Angus, který několikrát zachránil pana Magora před pádem. Co mi hlavně kazilo film, byla příšerná záporačka, která vypadala jako velice nepovedený ladyboy. Celkově film hodnotím jako průměrnou komedii, která je jen o něco lepší než film 2001: Vesmírná Prda. ()

Reklama

Lindushka 

všechny recenze uživatele

Ten chlapík mi pripomínal nášho slepého pudlíka. Je slepý už niekoľko rokov, ale má stále neskutočnú chuť do života a vôbec nie je smutný. Ale na druhej strane, stále do niečoho vrazí, buchne si hlavu, nevie sa vymotať z miestnosti... Je to strašne smiešne.. :) Viem, že náš psík si z toho ťažkú hlavu nerobí a stále vrtí chvostom a preto sa na tom len smejeme. No a ten pán Magor je niečo také ako náš pes... Asi preto sa mi tá komédia páčila :) ()

zurivymlok odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, zda si Stanley Tong myslel, že po spolupráci s Jackiem Chanem, tímto snímkem natrvalo zakotví v Hollywoodu, ale každopádně z toho vylezla sračka nejhrubšího zrna. Stanleymu však poté nezbylo, a nutno podotknout, že oprávněně, vrátit se zpět domů, kde opět ve spolupráci s Jackiem natočil podprůměrný Mýtus. Leslie Nielsen pravděpodobně nikde nehleděl na kvalitu komedii, ve kterých hraje, ale tady mi ho bylo docela líto. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Mé přesvědčení o tom zhlédnout všechny komedie nezaměnitelného Leslieho Nielsena se rozplynulo okamžitě při spuštění ptákovinky jménem Pan Magor. Nepochopil jsem děj, nepochopil jsem pointu, nezachytil jsem důvod, proč je snímek z části animovaný. Vedle Agenta WC40, Utopence na útěku či legendární a stále nejzábavnější parodie Bláznivé střely je tohle obrovský krok vedle. Škoda, že si pan Nielsen po tomto přešlapu již nikdy reputaci nevylepší. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (6)

  • Film sa po uvedení do kín stretol s veľkou kritikou nevidiacich a slabozrakých. Kvôli tomu bol z kinodistribúcie stiahnutý už po dvoch týždňoch premietania. (m.a.t.o.)
  • Natáčanie trvalo od marca do septembra 1997. Film sa natáčal vo Foz do Iguaçu (Brazília), na miestach v Argentíne a vo Vancouveri, Britská Kolumbia, Kanada. Scény v múzeu sa natáčali vo vestibule centrálnej pobočky Vancouverskej verejnej knižnice a animovaná sekvencia sa vytvorila v štúdiu v kanadskom Toronte. (Arsenal83)
  • Úvodná animovaná sekvencia bola takisto natočená naživo, no nikdy nebola použitá. (Arsenal83)

Reklama

Reklama