Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Doktorka Eva Poláková (Klára Issová) je úspešná žena. V menšom meste má dobrú prácu, kolegovia aj pacienti si ju vážia. S milujúcim manželom Jakubom (Milan Ondrík) a synom Tomim (Matteo Surovic) žijú ako šťastná, aj keď pracovne zaneprázdnená rodina. Idylický obraz ale začínajú narúšať najskôr nenápadné náznaky, že všetko nie je také, ako sa na prvý pohľad zdá. Eva sa zrazu cíti neisto, či je jej manželstvo také pevné, či sa na svojho muža môže stopercentne spoľahnúť, alebo pred ňou niečo tají. Nevinná stopa ju naštartuje k pátraniu a Eva začína odhaľovať temné tajomstvo  svojho manžela. Postupne sa dozvedá pravdu, a tak odhaľovanie zrady jej najbližších vyústi do dramatických situácií a nepredvídateľného záveru. (TV Markíza)

(více)

Recenze uživatele fabecc1222 k tomuto seriálu (11)

Zrada (2024) 

Braňo Mišík a jeho další vykrádačka zahraničního originálu, tentokráte ještě podle reakcí na Slovensku i dost oblíbeného, tak to působí poměrně zbytečným dojmem. V první řadě musím pochválit Kláru Issovou a její výbornou slovenštinu. Často se stává, že Slovenští herci hrají v našich projektech a naučí se česky, ale naopak to moc časté není. Věčná škoda, že jí děj nedopřává víc, než nevyváženou kvalitu dílů a hereckých kolegů (hlavně u dětských herců). Děj často připomíná takové ty vyhrocené dramatické telenovely, jeden zvrat střídá druhý, a bohužel se ze všech postav postupně stanou nesnesitelní psychopati. Příště bych od  tvůrčího týmu raději viděl nějaký originální projekt. ()

Episode 1 (2024) (E01) 

Slabší začátek, ve kterém nejvíc příjemně překvapí výborná slovenština Kláry Issové. Na to nejsme moc zvyklý, aby našinec mluvil na Slovensku po jejich. Obráceně, to ano, ale tohle je pro mne jeden z mála případů, kdy jsem se s tím setkal. Jinak začátek působí dost rozháraně a nelogicky, kdy z mála se stává najednou drama. Uvidíme, jestli to bude něco víc, než jen klasické kdo s kým v posteli. ()

Episode 2 (2024) (E02) 

Pořád v tom nedokážu najít něco víc, než klasickou vztahovku o žárlivce a nevěrníkovi. Čekám, že příjde nějaký zvrat, který to pořádně rozhoupe, ale je otázka, jestli to nebude trvat až moc dlouho, aby to člověka neudolalo. ()

Episode 3 (2024) (E03) 

Zatím nejlepší díl. Vypadá to, že od splašeného pobýhání a všemožného vzdychání se začíná přecházet k činům. Paní doktorka bude ještě možná pěkná potvůrka, která by mohla přesunout sympatie diváka směrem k jejímu manželovi. ()

Episode 4 (2024) (E04) 

Hodně mi vadí hudba, zní velmi lacinně, jak z nějaké špatné hudební banky. Jednotlivým scénám se skrze ní snaží dodat nějakou melodramatičnost, ale na mě to prostě moc nefunguje. Plus v tom pořád nevidím nic jiného, než klasický příběh hysterické ženské, které úplně jebne v touze za pomstou. Stále čekám na nějaký větší zvrat, který by to pořádně rozhoupal. Sledovat poblázněnou Issovou mi prostě nestačí, když všechno okolo už víme a nemá moc čím překvapit. ()

Episode 5 (2024) (E05) 

Podobně, jako u předchozích Mišíkových projektů, tak i tento bude zřejmě rozdělen na dvě poloviny a pátý díl tak působí jako velké vyvrcholení celé řady, a reálně by v podstatě dokázal fungovat i jako uzavření celého seriálu. Psycho Issová tu běhá od jednoho k druhému a kompletně devastuje svou pověst doktorky. Tenhle díl má za mě teda dost nelogických děr v chování postav, ale vynahrazuje to atmosférou, kterou se má daří potsupně budovat a celkovou gradací příběhu. Jen si teda nedovedu představit, o čem bude druhá půlka... ()

Episode 6 (2024) (E06) 

Klasik tvrdí, že u rozvodu trpí muž v jeho prvotní fázi, ale rychle se z něj oklepe, ale žena má v prvotní fázi pocit vítězství a reálný dopad přichází postupně s tím, jak vidí, že muž je v pohodě a na ní spadli veškeré povinnosti okolo dětí, zajištění financí...No, a tady to vidíme přesně tak. Psycho už jedou reálně skoro všichni, tak uvidíme, jestli se to ještě nějak zvrtne. ()

Episode 7 (2024) (E07) 

Ajaj, tak to vypadá, že se to zvrtne na klasické tenisové vrácení míčků, kdy si budou obě hlavní postavy posílat přes síť jednu zradu za druhou a ještě k tomu využívat všechny další postavy. Plus se z děcka ještě vyklube klasickej spratek (chyba rodičů, pochopitelně...), takže to bude pruda i tímhle směrem. ()

Episode 8 (2024) (E08) 

Ale né, díl o spratkovi...Spratek přizabije spolužáka, takže je třeba pochopitelně řešit jeho pocity. Všechny postavy už jsou nesnesitelní psychopati (viditelně to maj v genech), kteří se jen předhájění v tom, jak ublížit tomu druhému. K tomu pak spousta nelogického jednání ze všech stran. ()

Episode 9 (2024) (E09) 

V první řadě je třeba říct, že Sisková je opravdu špatná herečka, a pokud je většina dílu zaměřena na její postavu, tak je to prostě utrpení. No, a všechna logika chování postav už je opravdu pryč...Podnikatel - milionář nemá žádnou rezervu??? Nechá se sebou takhle vyjebat?? Ale bože...A proč ta jeho současná manželka věří jeho bejvalce - psychopatce, vytvářející naprosto šílenou hru, ve které se mohlo sesypat skoro cokoliv... ()

Episode 10 (2024) (E10) 

Očekávaná emoční ždímačka na konec. Bohužel opět bez nějaké větší logiky. Co bude spratek jako dělat? Kam se schoval? Nevim no. Takovéhle věci to sráží dolu. ()

Reklama

Reklama