Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prosťáček Minor (José Garcia) si žil spokojeně na svém ostrově, dokud se nesetkal se satyrem, který jej přivedl na úplně jinou cestu... Minor se dostane do vesnice, kde je shodou okolností považován za bohem vyvoleného vládce... Náhle jej čekají nepředvítalné situace, v nichž si bude muset poradit. Jeho počínání vás rozhodně nudit nebude! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (66)

Bragi66 

všechny recenze uživatele

(S)prosťáček Minor povýší - no a co? Hrome, asi mi něco uniklo, vždyť tento režisér natočil například "Jméno růže"!  Tohle ale není ani vtipné, ani nějak k zamyšlení, a dokonce ani provokativní. Vypadá to jako nějaký vyhulený umělecký výpad z let sedmdesátých, ale je to 2007, a to teda polib -rdel kentaurům! ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Negramotu Minora vychovávaného prasaty, jehož největším koníčkem je onanování při pohledu na svou vysněnou lásku znásilní satyr, který místo hry na flétnu radši ojíždí stromy a pak už to jede………….. Tak tohle byl mega úlet, bohužel ve špatném slova smyslu – Jestli to měl být od Annauda Pasoliniovský pokus o provokaci, tak z toho vyšel jen prach sprostý trapas. ()

Reklama

Narayan odpad!

všechny recenze uživatele

Nepopsatelnej zážitek, po kterym jsem byl nucenej překopat svůj osobní žebříček největších filmovejch haluzí, přičemž se tato sračka posunula kamsi k předním místům, ne-li na samotný vrchol. A to i přesto že jsem viděl jen pár minut z různých částí filmu...myslím že těch pár minut bylo i tak pro moje psychický zdraví až moc. Děkuji české televizi za tuhle jedinečně odpornou zkušenost, kterou můžu doporučit snad jen největším filmovým masochistům, řádně našlehnutým dávkou halucinogenů. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

To bolo teda psycho, kde na taketo filmy ludia chodia? Velmi by ma zaujimalo, ci reziser nebol pod nejakym vplyvom drog, pretoze normalny clovek by taketo nieco do sveta nevypustil. Vsetky postavy vo filme boli uletene a hlavne ten Satyr bol pekny perverzak, ked si to rozdaval zo stromom:))) A o tom chlapikovi, ktory vyrastal medzi prascami ani nehovorim. To bol pekny magor, ako aj ostatne postavy vo filme. ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Já jsem se tohoto díla nudil. Občas se snad dá mírně pousmát u některých scén, ale to je zhruba vše. Pochopil jsem (kupodivu), myšlenku filmu, ale ta tu již byla v hodně podobách. Jako fantasy, masky žádné, mimo satyra. Také nechápu, proč ve filmu vždy proběhne titulek, který stručně upozorní na to, co divák uvidí. Za toto podcenění divákovy inteligence, navzdor hezké hudbě, tento film u mne i celkově propadl. Hodně podprůměrný snímek. Odpad. ČT1 26031010 9233/9648 ()

Galerie (25)

Související novinky

Annaud našel černé zlato

Annaud našel černé zlato

20.12.2010

V 80. letech platil Jean-Jacques Annaud za jednoho z nejlepších evropských tvůrců (ne-li nejlepšího). Pak jeho kariéra nabrala charakter sinusoidy. Po bizarnosti Jeho veličenstvo Minor je nejvyšší… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno