Reklama

Reklama

Star Trek: Section 31

Trailer

Diskuze

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

Jakkob

přesně, stylizací je to šlehnuté kyberpunkem, jinak je to prostě z prostředí podsvětí, což v Treku v podstatě skoro nikdy nevidíme, tuším tam i nějakou žánrovou hybridizaci s heist filmem, plus samozřejmě POV z pohledu padouchů je v Treku taky novinka. takže něco fresh po celé ploše. a s Michelle Yeoh v hlavní roli můžeme být v klidu, že i kdyby všichni ostatní herci byli dřeva, ona to v klidu utáhne celá sama. prostě tady je na místě jen a čistě naprostý optimismus.

samozřejmě očekávám milion nářků a brekotů, jak to nemá nic společného se sluníčkovostí toho správného Treku, ale tenhle argument byl relevantní naposledy v první polovině devadesátých let. a od té doby se Trek dost značně vyvinul. :)

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Eodeon

Mě to přišlo jako nějaký startrekový kyberpunk a ta kombinace se mi teda po čertech líbí, ostatně to není úplně poprvé, co se tvůrci vydali tímto pro mě líbivým směrem. Jsem dost zvědavý...

na příspěvěk reagoval Eodeon

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

trailer

z čehož se tímto stává můj nejočekávanější budoucí ST projekt překonávající SNW3, Lower Decky 5 i Starfleet Academy. konečně se vykročilo nějakým úplně novým směrem, namísto opakování pořád stejné formulky.

na příspěvěk reagoval Jakkob

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Tak oni to nakonec asi opravdu natočí. Za mě jenom dobře - každý nový Trek je dobrý Trek a Michelle byla v DIS skvělá ať už jako Philippa, nebo Teranská královna. Tak uvidíme...

Reklama

Reklama