Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Muž jejích snů si má za pár dní brát její nejlepší kámošku. Maddie ale u starodávného kamene v Irsku vysloví velké přání a ráno se probudí jako jeho budoucí manželka. (Netflix)

Recenze (52)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kebyže si u nás objednáte escort a príde Lindsay Lohan, tak to nenazvete Irish Wish, ale diskont z Wishu. Ale v írskom ponímaní je Lindsay to najlepšie, čo tamojšie krásy ľudskej podstaty môžu ponúknuť, veľa nenavyberáte. Lohan potrebovala návrat, drogy a medikamenty šli hore a hoci sa to na jej tvári, hocijako už prekrytej vrstvou malty, dosť prejavilo, stále má na to, aby hrala to isté, stále tie neoriginálne rom-comy. Nič viac sa od filmu očakávať ani nedalo a obraz doby pekne dokumentuje fakt, že film sa stal v dobe vydania najsledovanejším na Netflixe. Na kvalitný predaj stačí aj slaboduchosť. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Kompozične to nebolo vôbec na zahodenie, a to najmä vďaka tomu splnenému prianiu a možnosti vidieť "čo by bolo, keby bolo keby". Od začiatku však bolo jasné, ako to celé skončí. A tak bola táto verná schéma až príliš citeľná. Jediné, čo film napokon zachraňovalo bolo samotné Írsko so svojimi pôsobivými scenériami a atmosférou. Ale to je predsa len príliš málo na to, aby bol film nadpriemerný. Ako oddychovka celkom fajn. No myslím, že sa na tom deji dalo aj viac popracovať, aby to nebolo také jednoznačné. 2* ()

Reklama

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Konečně nějaká sympatická nová romance s Lindsay Lohan, která má obstojný námět a scénář. Úroveň je rozhodně lepší než o dva roky starší Falling for Christmas, které bylo takovým lehce rozpačitým vánočním kýčem… Irish Wish je oproti tomu o něco méně stereotypní, má docela zábavnou zápletku a navrch dobré mužské obsazení (oběma hlavním hercům role hezky padly). Není to sice filmová pecka, která by nadchnula jako některé staré „klasiky“ s Lindsay, ale myslím si, že v rámci žánru tento film ani nefanoušky neurazí. ~(3,9)~ ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Příjemná, vtipná, romantická komedie s trochou tajemna :) Moje romantické srdéčko bylo uspokojeno krásnou irskou krajinou a prostředím (Lough Tay, Moherské útesy...), a také sympatickým obsazením (Ed Speleers mě hodně překvapil). Nicméně, dějově se žádný veletoč neodehrává, je celkem jasné jak to dopadne a s kým hlavní hrdinka příběhu vlastně skončí. Jane Seymour byla parádní, škoda, že jí tvůrci nedali větší prostor v ději. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Já jsem nadšená z comebacku Linday Lohan na filmová plátna. Podle mě na to pořád má, je to skvělá herečka. Ale proč má tak nešťastnou ruku při výběru filmů a rolí? Kdyby to nebylo vystřižené jak z pera Rosamund Pilcher, tak by to mohlo být koukatelné. Stačilo na tom jen trochu zapracovat, vždyť i ty dialogy byly příšernost. Říkám si, jestli to náhodou není scénář napsaný s pomocí AI. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (20)

  • Lohan film opísala ako "pekný príbeh šťastia, lásky a dôvery". (Arsenal83)
  • Poté, co se dívky vydají na sběr jablek, navrhne Heather (Ayesha Curry), aby upekly jablečný koláč. Ve skutečném životě je Ayesha vášnivou kuchařkou a na Food Network měla vlastní pořad o vaření s názvem Ayesha's Home Kitchen. (Katka189)
  • Při tancování zní píseň „September“ od Earth, Wind & Fire. (Katka189)

Reklama

Reklama