Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rusty Sabich, zástupce hlavního prokurátora, je odhodlaný pustit se do vyšetřování hrůzné vraždy své kolegyně Carolyn Polhemusové. (Apple TV+)

Recenze (6)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slusny otvarak s vybornym Jake-om a dokonalo slizkym Sarsgaard-om, co je uz legenda. Zatial mam zo serialu dojem znechutenia, kedze v boji o moc sa pouzivaju hnusne praktiky, podprahove i priame narazky pri zachovani slizkych usmevov. Azda to nebude divacke trapenie, ale zaujalo, i ked postelove afery a konfligkty zaujmov vysetrovatelov su pre mna uz  obohratym klise. Emo chalanisko je divny. Co ja viem... 60% ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádní rozjezd krimi série “Presumed Innocent - Nedostatek důkazů”. Román Scotta Turowa byl už zfilmovaný v roce 1990. Ve výborném thrilleru s překvapivým rozuzlením “Podezření - Presumed Innocent” ztvárnil hlavní roli Harrison Ford. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Brutální vražda kolegyně. Talentované advokátky Carolyn. Jejím nejbližším se zhroutí svět. O vyšetřování se má postarat zástupce hlavního prokurátora Rusty Sabich. Doma má dvě dospívající děti a manželku. Zázemí ale úplně stabilně nevypadá, protože do manželství před časem vkročila nevěra. S Carolyn. Už to prý dávno skončilo, ovšem čí otisky prstů se asi najdou v její ložnici? Tvůrci nás podle všeho budou vybízet k tomu, abychom zpochybňovali Sabichovu nevinu. Scenáristicky a herecky nadprůměrné, Jake Gyllenhaal si evidentně střihnul nestálou postavu s přehnanými a nepředvídatelnými kroky. Fajn jsou i šedé, větrem ošlehané ulice a impozantní architektura Chicaga. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama