Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svět Dessenových se hroutí. (Apple TV+)

Recenze (4)

Ahsoka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tejto epizóde je citeľné, že vrchol sa už odohral v epizóde predchádzajúcej. Gradácia napätia teda v konečnom dôsledku nebola taká, ako bolo doteraz zvykom, čo je vlastne samo o sebe prekvapenie, ktoré som nečakala. Čiastočne otvorený koniec pre možné pokračovanie naškrtnutý, ale vôbec by mi nevadilo, keby aj nebol. Bravo ! Tlieskam! I keď s o trošičku menším nadšením ako pri E8. ()

erpe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A tak nakonec to nebylo tak špatný. Ze začátku jsem se nudou málem ukousal, ale pak se to slušně rozjelo. Jestli mi Joel do té role sednul nevím doteď. Někdy mě ty jeho vykulený výrazy a kraví kukuč štvaly, ale koneckonců nevím, jak by se to dalo zahrát jinak. Roztříštěnost Jasonů byla odvážná příběhová linka, ale zakončili to slušně (a do jisté míry uvěřitelně) a navíc si ještě nechali otevřených několik dvířek...možná vrat. Jsem rád, že se to nezvrhlo v nějaký fantasmagorický fyzikální bejkárny, ale udrželo se to v rámci jisté uvěřitelnosti, aniž by se to zbytečně rozpitvávalo. Pokud nepadne měna, jsem si jistej, že druhá sezona nás nemine. V té ovšem očekávám zvýšenej průtok postav a děj tak divnej, že to nebude k rozeznání od Alenky v Říši divů. Takže dopředu se na druhou sezonu těším, i když ji budu určitě nenávidět. Jsem rád, že tohle dílo vzniklo. Knihu jsem nečet a číst ji nehodlám :-) ()

Dawe2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě to nakonec pokazili a pokud bude nějaká další série, už jí vidět nemusím. Poslední díl je jeden z nejhorších. Skoro zbytečný, nereálný a trapný. Když to teď nedokázali nějak ukončit, už je mi asi jedno, co bude dál. ()

PetrDuda 

všechny recenze uživatele

Vrchol toho všeho byl někde mezi dílem 6 až 8. I tak je tento poslední díl skvělý, i když to, jak to dopadne, je vlastně zřejmé a jakákoliv jiná zápletka by tomu jen uškodila. Jsem rád, že tady tvůrci nikde zbytečně netlačili na pilu, dopadlo to hezky a plynule tak, jak by člověk čekal. ()

Reklama

Reklama