Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Jistý muž je unesen a uvržen do alternativní verze svého života. Podniká děsivou cestu spletí životů, jež mohl prožít, a hledá svou pravou rodinu, aby ji zachránil před nejhrozivějším nepřítelem, jakého si lze představit: před sebou samým. (Apple TV+)

Recenze uživatele Daiker k tomuto seriálu (2)

Temná hmota (2024) 

Zklamání.... Moc jsem se těšil, ale výsledek je celkem průměrný až podprůměrný... Může za to konec, ale to předbíhám.... Za prvé téma jako multivesmír mě vůbec nebaví a považuji ho za nesmysl, ale to je jen můj názor. Hlavní dvojice mi byla nesympatická, vše zachraňovala moje oblíbenkyně Alice Braga. Nevyužitý potenciál jiných světů, které jsou zajímavé. Celkové vizuální zpracování je takové mdlé a jak byli ve futuristickém světě, tak byli herci před modrým platném, šlo to poznat a Apple to umí lépe. No a pak tu jsou poslední dva díly.... Celkem blbost, nechápu jak se tam mohlo objevit tolik manželů, když nenarušovali jiné světy a pořád jsme sledovali jen hlavní verzi manžela. Prostě fantas magorie... Naštěstí druhá série asi nebude a pokud by vznikla, tak jí vynechám.... ()

Jsi se svým životem spokojený? (2024) (S01E01) 

Moc mi nesedí herec v hlavní roli....  Na to že to byl vědec, fyzik tak to mohl hned pochopit a né tam pobíhat jak splašená slepice... ()

Reklama

Reklama