Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sugar podezřívá Melanii, že mu neříká všechno. Mimoto on a Ruby asi nejsou jediní, kdo se zajímá o neznámou mrtvolu v kufru Oliviina auta. (Apple TV+)

Recenze (8)

ddf76 

všechny recenze uživatele

Povedeny rozjezd serialu o soukromym ocku Sugarovi a jeho patrani po vnucce jednoho hollywoodskyho producenta a jeho povedene rodince. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Láska na první pohled pro ty, kteří milují starý Hollywood, táhlou hudbu a hrdiny trpící samomluvou. Jestli si svou atmosféru seriál dokáže udržet až do konce, bude mi vlastně jedno, o čem to bylo, kdo byl vrah a jak to celé dopadlo. Colin Farrell jako Sugar je postava, kterou bych sledoval prakticky v čemkoli. Pro mě seriálové překvapení roku, kde budu nedočkavě vyhlížet každý další díl. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Soukromý detektiv John Sugar nosí černý oblek pro všechny příležitosti, nemá rád násilí ani zbraně, hovoří několika jazyky a snaží se zorientovat v pozadí zmizelé vnučky stárnoucího filmového producenta. Setkání s jejím otcem, rovněž producentem, zrovna přátelství mezi ním a Johnem nepřinese. V patách má navíc dvojici tupců, kterou najal bratr nezvěstné brunetky. Střípky ale pořád chybějí, každopádně už nyní odhaluje vrstvy tajemství a intrik, Johnovi navíc nečekaně přibyl čtyřnohý kamarád. Tvůrci nevytahují nohy z Los Angeles, přidávají malé detaily a snad budou mít i ty (zatím) méně atraktivní linie svůj význam a místo v konečném zúčtování. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Som opat okuzleny. :) Vyborna atmosfera a Sugar-ove hovorene myslienkove pochody a fajnovy hudobny podmaz s peckovou kamerou sa stali navykove. Uvod epizody je z pociatku skraktovity v tom ako strieda postavy, pribehove i casove linie, aby v zapati zvolnil na AA-meetingu a nasledne sa opat rozbehol...potesil a pobavil psi spolocnik....juj a tie starsie kino-zalezitosti. 85% ()

Reklama

Reklama