Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Prominentní Newyorčanka je nucena uprchnout i se svou matkou a dcerou do okouzlujícího španělského vinařského městečka. Tam musí čelit maloměstským výstřelkům, nejhlubším rodinným tajemstvím a také dvojici neohrabaných nájemných vrahů. (Apple TV+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

barteca 

všechny recenze uživatele

Eva Longoria roli zvládla bravurně, akce na hraně parodie.  Velmi mě bavilo autentické prostředí španělského venkova. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Poté co Eva Longoria zjistí že její manžel zmizel a s ním i patnáct miliónů, je nucena sama uprchnout a spolu se svojí matkou a dcerou se vydají na španělský venkov ze kterého její matka pochází a ze kterého neodešla zrovna v dobrém. Její návrat po mnoha desetiletích tak (krom jiného) otevře i spoustu starých a stále nezahojených ran. Země žen se snaží balancovat na hraně dramatu a komedie a daří se jí to se střídavou úspěšností. Bohužel ale příběh který vypráví nedokáže zaplnit skoro pět hodin a úplně v pohodě by se to zvládlo na ploše celovečerního filmu. Konec sice zůstal otevřený, nicméně bez další série bych se v klidu obešel…40% ()

Reklama

Galerie (48)

Reklama

Reklama