Reklama

Reklama

Odvážná Vaiana 2

Trailer 7

Vaiana, která zcela neočekávané obdrží žádost o pomoc od svých odvážných předků, se společně s Mauim a zcela novou posádkou vydává na pouť po mořských dálavách Oceánie do nebezpečných a dávno zapomenutých vod, kde na ni čeká dobrodružství plné nástrah, s jakými se dosud nikdy nesetkala. (Falcon)

Diskuze

Nick321

Nick321 (hodnocení, recenze)

No tak tim, že to dělá Disney, tak bych řekl, že děj bude obsahovat následující: hlavním hrdinou bude čokoládová holka s pérem, která si narazí za partnerku lesbu, bude to plné mluvících zvířat, písniček, dospěláckých pseudo-mouder, ze kterých bude dětská dušička akorát ještě víc zmatená, než doposud a přibližně podobného děje jako vždy- ztracení se, odloučení, putování a na konci shledání se.

Související novinky

U Disneyho představili řadu novinek

U Disneyho představili řadu novinek

10.08.2024

Tento víkend probíhá v kalifornském Anaheimu letošní osmý ročník přehlídky D23, což je nejzásadnější událost pro fanoušky tvorby Walt Disney Company za celý filmový rok. Samotné studio si pro tuto… (více)

Disney o rok odsouvá hranou Moanu

Disney o rok odsouvá hranou Moanu

07.04.2024

Pokud jste fanoušci hraných verzí disneyovských animáků, následující první zpráva pro vás nebude úplně pozitivní. Plánovaná hraná verze animovaného snímku Moana (Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa… (více)

Reklama

Reklama