Reklama

Reklama

Epizody(6)

Ježura Knuckles sa po presťahovaní na Zem vydáva na zábavnú a akčnú cestu sebapoznávania, keď súhlasí, že bude trénovať zástupcu šerifa Wadea Whippla, aby ho naučil, ako byť správnym ježurím bojovníkom. (SkyShowtime)

Recenze uživatele oveckaoa k tomuto seriálu (7)

Knuckles (2024) 

Na to, že se to jmenuje Knuckles tak tam Knuckles moc v popředí není více prostorů dostal postižený Wade (ještě horší herec než ta černoška co se vdávala v Sonicovi 2 a to jsem si myslel , že to už nejde jít níže )  a i jeho trapná sestra co se chová jak 5 leté děcko (To je agentka Fbi nechtějte mě rozesmát té bych nesvěřil ani mrtvou akvarijní rybičku). Kromě prvního dílu kde je Sonic a Tails a posledního dílu není co ocenit vyloženě čtvrtý je úplně zbytečný. Na to, že ho měl učit hrát bowling tak ho to ani neučil jednou mu podal činku a naučil ho si věřit jinak nic. Má to 3 záporáky z toho dva jsou tak  k ničemu , že jich na konci porazí tak ve 2 minutách a poslední má málo prostoru. 40 procent snad to nevydělá a nebude druhá série. ()

Bojovník (2024) (E01) 

3/4 dílu o úplném hovně sledujeme Knucklese jak se nudí pak se u něho objeví duch nějakého ježurského vůdce a řekne mu, že má naučit nějakého Wadea hrát bowling. Mezitím nějaká agentka fbi a jeden černoch  ho nahánějí  a  pomáhá jim nějaký chlápek co  sbírá jeho bodliny. Až na závěrečnou akci není co chválit humor je tupý lidské postavy opět příšerné  a Sonic a Tails jsou tam tak 2 minuty. 60 procent ()

Neříkej, že jsem ti nepomohl (2024) (E02) odpad!

Knucklese unesou a Wade ho jde zachránit první si představuje jak to udělá a pak to jde uskutečnit.  Samozřejmě se to podělá, ale  nějakou náhodou ho zachrání pak po Wadeovi vyhlásí pátrání  a on jde s Knucklesem ke své rodině. Tady nefunguje nic 10 procent za znělku. ()

Šábesová večeře (2024) (E03) 

Další ze zbytečných dílů Knuckles jde k Wadeově rodině kde slaví židovský svátek. Tak se tam  hádá Wade a jeho sestra jak malé děcka (ne není to vtipné) a pak tam přijdou lovci odměn rodina je zmlátí a máme konec. Ta jedna hvězda je za ten konec a jednu vtipnou scénu s tou kulturistkou. 20 procent ()

Reklama

The Flames of Disaster (2024) (E04) odpad!

Wadea unese chlápek co s ním hrál v 1 díle bowling Wade chce, aby mu Knuckles pomohl ten na něho, ale kašle. Pak tam máme muzikálovou vložku s Knucklesovým originem a na konci Wade toho chlápka porazí a jdou do Rena. 5 procent za úvodní song  a za song Send Me An Angel. ()

Reno, Baby (2024) (E05) 

Jaký má smysl  pojmenovat to Knuckles , když tak Knuckles hraje tak třetí housle více prostoru než on v celém seriálu mají snad i Wadeovi rodiče.  Dojdou do Rena kde si Wade pokecá s otcem a dostanou se oba do finále bowlingu (jak nečekané) pak se s ním má setkat v jeho apartmá kde dojdou chlápci co chtěli dříve unést Knucklese a mají unesenou jeho matku a jeho sestru. Jeho otec mu řekne, že po něm chtějí, aby vydal Knucklese a , aby se odhlásil, aby mohl vyhrát. 40 procent ()

What Happens in Reno, Stays in Reno (2024) (E06) 

3/4 dílu jsou o tom jak si dva šulínci měří penisy v bowlingu pak to jeden šulínek (Wadeův otec) podělá a druhý šulínek vyhraje. Záporáky z předchozího dílu porazí tak ve 2 minutách a  pošlou je někam do prdele a ten hlavní se objeví až na konci a dá boj. Za ten boj jsou 2 hvězdy do plusu 60 procent ()

Reklama

Reklama