Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V nepříliš daleké budoucnosti se začala pořádat „Velká loterie“, která má jeden zásadní háček: kdo před západem slunce zabije vítěze, může legálně převzít jeho miliardový jackpot. Majitelce výherního losu, Katie Kim (Awkwafina), nezbývá nic jiného, než neochotně spojit síly s Noelem Cassidym (John Cena), amatérským agentem na ochranu výherců, aby jí za podíl z výhry pomohl dožít se západu slunce. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (59)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Když se člověk už před projekcí rozloučí s logickou a smyslem pro realitu, tak je to vlastně dost dobrá komedie s fajn hláškami a bezva ústředním duem (Cena jako obvykle špičkový, Awkwafina překvapivě málo otravná). Pořádná píčovina to byla, to jo, ale mezi špatné filmy bych to určitě nezařadil. 65% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Námetovo síce vcelku zaujímavé, ale na môj vkus zbytočne príliš akčné a ukričané. A pritom z toho mohla byť celkom fajn dráma s prvkami thrilleru. Ako veľké plus hodnotím zakomponovanie komediálneho rozmeru, ktorý to ešte ako tak udržal nad hladinou a niektoré dialógy či hlášky stáli fakt za to. Scenár bol taký, skôr priemerný - a rozhodne nemám pocit, že by sa tu podarilo využiť celkový potenciál nápaditého námetu. Nuž, ako oddychovka fajn, ale to je asi tak všetko. Slabšie 3* ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele

Přátelská džka Johna Ceny a užvatlaná Akvafifina. Tohle spojení bylo vcelku OK. Pokud jste fanoušek nablblých vybíječek, můžete Jackpot! považovat za jejich parodii. Ubohoučkou premisu, díky které se celé LA snaží někoho zabít...resp. hodná dívka odjinud se snaží zachránit před většinou LA, totiž jinak než jako parodii brát nelze. Občasné prupovídky na adresu Hollywoodu, herců...jakože káravá připomínka, že jde všem jen o peníze... a najde se jen malilinkatá hrstka lidí, kterým se dá věřit..., to je laciné i na nenáročnou komedii pro tiktokáře. Ale kdo ví...dokonce i Krotitelé duchů, za které bych udělil Faigovi zlatý ananas, má svůj čtyřčlenný fanklub. Jackpot! sice až takové nekvality nedosahuje, ale řekl bych, že pokud se nechce Cena s Akvafifinkou sesunout do béčkových močálů, měli by se lidem jako je Faig a Yescombe obloukem vyhýbat. Na druhou stranu...je to jen VOD jednohubka. Nejen Snyder má právo prasit. ()

Marigold odpad!

všechny recenze uživatele

Jak když semináři netalentovaných adeptů tvůrčího psaní zadáte práci na téma "napište scénář a ať je každý dialog hláška". A oni to vezmou doslova. Výsledkem není obligátní snad nám vyjde jeden fór z pěti, nýbrž vzácné kombo "co fór, to eyeroll". Chemie mezi protagonisty neexistuje, Feigova režie působí dojmem, že se radši placu zeširoka vyhýbal a nechal herce mlít ten otřesný bullshit. Jackpot! je symptom doby streamovací. Fakt se nedivte, že za pár let už budou lidi zajímat jenom youtubeři a influenceři. Furt lepší než tohle odtučněný hovno. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Prostě klasika. Když od něčeho čekáš pecku, je ho děs, a naopak, když máš obavy, že budeš svědkem nesledovatelného pekla, tak se stane zázrak a místo toho máš na světě 5* záležitost, jako se tomu stalo právě v případě Grand Death Lotto. Mě od kvalit tohoto snímku tedy odrazovala především přítomnost ústředního dua John Cena a Awkwafina, tedy on naprosté přehrávající herecké dřevo, ona nepříliš sympatická, přehnaně excentrická asiatka, no prostě kombinace nic moc, a ještě navíc ve mě nebudil ani důvěru kolísavý tvůrčí um Paula Feiga na režisérské stoličce, ne, tomuhle snímku jsem fakt nevěřil. Jenže ouha, naštěstí jsem se totálně mýlil a pravdou tak je, že všichni tři jmenovaní si vybrali jednu z nejsvětlejších chvilek svých kariér, jelikož tohle je naprosto perfektní zábava, jaká tu už dlouho nebyla. Oba ústřední herci tu jedou jak ze řetězu utržený šílenci, hází jednu nehoráznou hlášku za druhou, překvapí i vážně nečekaně velké množství funkčních vulgarismů, sem tam se objeví i výborné narážky, a k nějaké trapnosti to sklouzne opravdu jen minimálně, což pro mě bylo asi nejpříjemnější překvapení, takže zkrátka po stránce humoru je to pecka. Dalším opravdu hodně pozitivním prvkem je tu ovšem i zápletka, která mě fakt oslovila, bavila mě od začátku až do konce, přišla mi i poměrně nápaditá a výrazná, nechybí jí ani velmi svižný spád, takže další důležitý důvod, proč si nenechat tento film ujít. No a třetí zásadní překvapení spočívá v akci, o které to tedy rozhodně není, ale i přesto působí vážně efektně a choreograficky přehledně, za což též musím dát jasný palec nahoru. Chvílemi tu jinak působily docela slušně i emoce, a opomenout bych určitě neměl ani výtečný soundtrack, který skvěle doplňuje přítomné dění. Za mě se zkrátka tato parádní komedie povedla opravdu na maximum,  nemám jí prakticky naprosto co vyčíst, prostě překvapení jako kjáva a ode mě jasné doporučení jako luxusní zábava. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (7)

  • V panickej miestnosti Noel (John Cena) povie, že je z Massachusetts, ale nie z časti Bena Afflecka, ale z časti, ktorá páchne ako zdochnutá ryba. Cena pochádza v skutočnosti zo severného pobrežia Massachusetts - West Newbury - neďaleko Atlantického oceánu. (Arsenal83)
  • Noel Cassidy (John Cena) jezdí Chevroletem Impala SS v metalíze v odstínu Dark Cherry. To znamená, že jde o auto modelového roku 1995 nebo 1996. Impala SS se začala vyrábět v modelovém roce 1994, tehdy ale vznikly jen kusy v černé metalíze, protože automobilka neměla dostatek unikátních litých kol. Celkem ve třech modelových letech vzniklo necelých 70 tisíc kusů tohoto sportovního sedanu s 5,7litrovým osmiválcem LT1, který poháněl i Chevrolet Corvette C4. (FIAT 500)

Reklama

Reklama