Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V nepříliš daleké budoucnosti se začala pořádat „Velká loterie“, která má jeden zásadní háček: kdo před západem slunce zabije vítěze, může legálně převzít jeho miliardový jackpot. Majitelce výherního losu, Katie Kim (Awkwafina), nezbývá nic jiného, než neochotně spojit síly s Noelem Cassidym (John Cena), amatérským agentem na ochranu výherců, aby jí za podíl z výhry pomohl dožít se západu slunce. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (59)

Thomas_xxxxx 

všechny recenze uživatele

Taká kvázi variácia na Očistu, len tentoraz sa nejedná o horor, ale o akčnú komédiu, ktorá je prvých 40 minút úplne nadupaná, ale následne tempo mierne poklesne a je to už aj príliš akčné a ulietané. Proste pointa je v tom, že je povolené zabiť hlavnú hrdinku do západu Slnka. Celkom to ale zabaví, keďže hlavná pointa filmu je vcelku originálna. ()

bobstock odpad!

všechny recenze uživatele

Zpočátku sem si držel pěstičky, že to bude fajn vtipná jízda, na které není co zkazit. Opět bohužel po roztočení pouťového kolotoče, kde se pořád dokola jen snaží zabít přehrávající parodii Awkwafinu jsem byl dosti zklamán, že se jim to nepovedlo aspoň ve 20minutě. Já tu ženskou už nechci vidět a všem projektům, kde se objeví její jméno se obloukem vyhnu. Navíc všechna ta choreografie okolo mlátiček ani nebyla uvěřitelná a reperský šašci jako je mechanická pistole Kelly už mě vůbec nezajímaj. Chudák John Cena poslední dobou se topí v hroznejch hloupostech. 10% ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Značně přepálený nápad, kdy můžete do určitého času beztrestně zabít výherce loterie a uzmout jeho výhru je vlastně docela fajn a slibuje buď naprosto ztřeštěnou komedii a nebo brutální akčňák. Jackpot! Se snaží o komedii a docela mu to vychází i přesto že z toho nakonec vyleze klasika o sbližování se dvou naprosto rozdílných postav. Awkwafina, John Cena i Simu Liu hrají to co vždycky, ale vzhledem k tomu že jim ty role sedí to nijak nevadí a hlavně první dva se starají o to že dost fórů opravdu funguje. Extrémní zázrak to není, ale na páteční večer je to fajn jednohubka…60% ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Ano, není nijak objevné ani objemné a přestože základ nabízí teoretickou peckou, tenhle film jde trochu jiným směrem a nesnaží se vypadat jako něco víc, než je. Zábava na jeden večer, kterou už sice nejspíš nikdy znovu neuvidíte, ale to jednou si brutálně užijete. Ano, dostanete přesně to, co je očekávání a to je problém? Ne, za mě ne. Smála jsem se, bylo mi trapno, že se směju, smála jsem se dál. Účel to splnilo. A přestože si Liu přidá dalšího záporáka do řady, tady ho to očividně bavilo trochu víc. Asi protože si pohl pořádně zafakovat, přestože jako robot vypadá pořád. John Cena je prostě i dál John Cena a upřímně? U jedné narážky na jeho vlastní kariéru u filmu jsem se smála mnohem víc než třeba teď naposled v tom nejvíc adorovaném filmu posledních dnů, ve všech  narážkách tímhle směrem, dohromady. Nebudu lhát, já jsem ho na začátku vážně nenáviděla jako herce, ale v neděli večer jsem si vždy ráda zapnula telku, abych viděla, jak předstírá, že někoho mlátí. Takže asi tak. Takže jo, u toho jsem se rozesmála dost :) Awkwafina mě neiriruje jako dost lidí, takže tady v pohodě. Ten humor vám buď sedne nebo ne, já si to ale užila. A přestože uznávám, že je to klasická spotřebka, nic víc, nic míň, je fajn občas kouknout na něco podobného za podmínky, že to úplně nevypláchne mozek. Což tenhle film nedělá :) a abych nezapomněla...i ty Spice Girls tam zazní. Jsme přece v roce 2024, tak co by tam jinýho mělo hrát, ne?! ;) ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Námetovo síce vcelku zaujímavé, ale na môj vkus zbytočne príliš akčné a ukričané. A pritom z toho mohla byť celkom fajn dráma s prvkami thrilleru. Ako veľké plus hodnotím zakomponovanie komediálneho rozmeru, ktorý to ešte ako tak udržal nad hladinou a niektoré dialógy či hlášky stáli fakt za to. Scenár bol taký, skôr priemerný - a rozhodne nemám pocit, že by sa tu podarilo využiť celkový potenciál nápaditého námetu. Nuž, ako oddychovka fajn, ale to je asi tak všetko. Slabšie 3* ()

Galerie (15)

Zajímavosti (7)

  • Na konci filmu Katie (Awkwafina) říká: „Wrestleři a youtubeři jsou teď filmové hvězdy.“ Awkwafina se proslavila právě na YouTube a John Cena (Noel) jako wrestler. (honzikk)
  • Noel Cassidy (John Cena) jezdí Chevroletem Impala SS v metalíze v odstínu Dark Cherry. To znamená, že jde o auto modelového roku 1995 nebo 1996. Impala SS se začala vyrábět v modelovém roce 1994, tehdy ale vznikly jen kusy v černé metalíze, protože automobilka neměla dostatek unikátních litých kol. Celkem ve třech modelových letech vzniklo necelých 70 tisíc kusů tohoto sportovního sedanu s 5,7litrovým osmiválcem LT1, který poháněl i Chevrolet Corvette C4. (FIAT 500)

Reklama

Reklama