Reklama

Reklama

Cinderella's Curse

všechny plakáty
Trailer

Horor podle slavné lidové pohádky, kterou Disney v 50. letech 20. století aktualizoval a zpopularizoval pro děti. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Popelka, která svým střevícem bodá, řeže a podřezavá krky - silná to žena. Do scény, kdy dojde k zabití služebnice, to bylo ještě tak nějak koukatelný, pak už jsem jen žasnul a kroutil očima nad tím, co se to tam odehrává. Kvanta nesmyslů, stupidních scén a emoce všech zúčastněných, jsou hodně úsměvné. Závěr byl už vyloženě debilní a tragický. Z původně zamýšlených dvou hvězd, pouze jedna, za nějaké ty povedené masky, scénu se služebnicí a stříhání prstů. (27. hodnocení) ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Do plesu příšerná nuda která měla jen fajn masky a já si říkal, že to dopadne stejně jako Cinderella's Revenge. Pak, ale přišla na řadu pomsta, která byla překvapivě zábavná a Popelka měla skvělý šílený výraz ve tváři. Střevíček v akci nebo scéna s nůžkami jsou nakonec důvod proč dám o 1 hvězdu víc než u Cinderella's Revenge. Stále doufám že si někdo dá někdy pořádnou práci a natočí pořádnou hororovou nálož s Popelkou v hlavní roli. 3/10 IMDb ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

I zde můžu začít úplně stejnou větou jako u filmu Cinderella's Revenge(2024). Popelka tak jak ji neznáte pojatá moderněji a hozena do hororového hávu. A jelikož už tu letos máme druhej horor prznící tuhle pohádkovou klasiku neubráním se srovnání. V obou filmech bych zapracoval na lepším hereckém castingu. Zvlášť tady mi byla Popelka krajně nesympatická. U Cinderella's Revenge jsem si stěžoval, že když už má někdo potřebu prznit tuhle pohádkovou klasiku tak ať už to dělá ve velkém stylu a se vší parádou. To jest zapracovat na hororovosti(napětí,atmosféra) což ani tady až tak nevyšlo + větší porce krve a gore. A alespoň v tomhle směru jsem zde byl vyslyšen. Druhá půlka je solidně krvavá a nabídne i nějaký to gore. Nečekejte ale nic co už by nebylo k vidění někde jinde a v lepším provedení. Přece jenom omezení rozpočtem je znát. Když ale porovnám Cinderella's Revenge a Cinderella's Curse tak mi přece jenom o trochu lépe šmakovala tahle ta druhá hororově laděná Popelka což znamená, že u mě vítězí Cinderella's Curse. Žádná sláva a filmařské veledílo to sice není ale v porovnání s Cinderella's Curse je to prostě o kus dál. Tudíž ty 3hvězdy dám. S doporučováním bych byl ale opatrnější. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

O hvězdu horší než Cinderella's Revenge . Popelka je pozvaná na ples princem co si z ní tam chce udělat srandu a chodí/spí  s její sestrou. Pak jí macecha řekne, že nikam nejde tak ona vyvolá nějakou příšeru a přeje si tam jít a zatančit si s princem pak si z ní tam ten princ udělá srandu a ona si přeje je pozabíjet tak tam jsou nějací mutantíci a spolu s ní zabíjejí. Bohužel než dojde k tomu plesu je to nuda , kterou zachraňuje jen vražda nějaké služebné a je tam úsek zhruba 30 minut o ničem což je na film co má 78 minut (verze co jsem stáhl nevím jestli ta 82 minutová je lepší) špatné. Závěrečný masakr je dobrý zdravíme In a Violent Nature   takhle se to dělá. 60 procent ()

exe. 

všechny recenze uživatele

Vyzerá to, že v poslednej dobe je dosť trendy prerábať klasické rozprávky do hororového prevedenia, svoje o tom vedia Macko Pú, Arthur a Minimojovia, Mickey Mouse či Bambi a rovnaký osud postihol aj Popolušku. Ako sa hovorí - "kreativite sa medze nekladú" a nepopieram, že sa jedná o celkom zaujímavý nápad pretvoriť práve túto rozprávku v masaker plného krviprelievania a poriadnej porcie gore, faktom ale je, že snímok obsahuje strašne veľa vecí, ktoré jeho kvalite výrazne škodia, tým pádom to nemá ten požadovaný efekt, aký by sa mal dostaviť. Problém je vidno hneď v castingu, hlavná hrdinka je strašne nesympatická a to isté platí aj o vedľajších postavách, ktoré sú žalostne prázdne a ničím nezaujímavé, ako keby bez duše, niečo, kde len horko ťažko nájdete postavu, ktorej budete fandiť a hoci by to primárne mala byť práve vraždiaca Popelka, tak ten efekt tu chýba. Začiatok sa drží známej predlohy, takej, akú poznáme všetci, tá je však trochu okorenená vraždou slúžky v réžii macochy s jej dvoma dcérami a aby toho nebolo málo, tak divák dostáva zopár krvavých flashbackov, ktoré sú však zbytočné a nič nehovoriace. Všetko to začne eskalovať až v druhej polovici, keď Popoluška získa "špeciálne schopnosti" od vyššej moci (telekinéza a pod.) a v ten moment už asi každý vie, čo sa bude odohrávať ďalej. Ples sa zmení na potok krvi a mŕtve telá začínajú pribúdať ako na páse, ale okrem toho sa tam bohužiaľ prejaví aj dosť viditeľný low budget, kde koniec vyzerá skôr smiešne, čo zráža zážitok dolu a na rozdiel od originálnej verzie bratov Grimmovcov sa žiadna črievička nestratila a žiadna zo sestier si nemusela urezať kus päty alebo rovno celý palec (áno, takáto je originálna verzia), tu sa črievička s päť centimetrovým podpätkom využíva ako vražedná zbraň. To ma len privádza k otázke, ako by sa bránila Šípková Ruženka. Lebo s malým tŕňom veľa očí nevypichne a podrezanie hrdla by tiež dalo pekne zabrať. ()

Reklama

Reklama