Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se při jedné ze Spencerových misí přeruší za podivných okolností na dvě minuty kontakt se základnou, ani jeden z nich netuší, že těch 120 sekund strachu zcela změní jejich pohled na svět, jejich budoucnost a i samotné životy. Johnny Depp a Charlize Theron vystupují jako odvážný kosmonaut NASA Spencer Armacost a jeho nádherná žena Jillian, která je učitelkou – zdánlivě perfektní pár. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

Durgas 

všechny recenze uživatele

Tento film som pred rokmi videl a vtedy na mňa dosť zapôsobil, dlho som ho však nevedel nájsť, keďže som si nepamätal názov. Aj na druhé pozretie sa mi to veľmi páčilo, koniec priam mrazivý. Miestne nižšie hodnotenie má asi príčiny v pomalom deji a miestami zvláštnej, snovej atmosfére, mne to však vôbec neprekážalo. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

To jsem si zase naběhl. Hodinu a půl je film děsná nuda a když se v závěru rozjede, vůbec to nedává smysl a pointa není nijak vysvětlena. Zkrátka hrozný blábol, který stál 75 milionů dollarů? Přitom snímek vypadá jako televizní film s jednou CGI (dost strašnou) scénou. Nelze se divit, že The Astronaut’s Wife v kinech strašlivě vyhořel. ()

Reklama

mm13 

všechny recenze uživatele

Ako mysteriózny sci-fi thriller v komornejšom ladení dokonalé (scenár aj réžia), vďaka naplno odovzdaným výkonom ústrednej dvojice naplno pohlcujúce aj v druhom ("vzťahovom") pláne. A s geniálnym koncom, ktorý po vzore známeho "v jednoduchosti je krása" presvedčivo boduje s vlastným, riadne vyškereným "v samozrejmosti tiež". (Dostalo ma to! Milujem malé filmy s veľkým nápadom a s ešte väčším odhodlaním natočené. Je to v nich všetko potom také... natlakovanejšie? Tento mal ku všetkému aj smolu, takže ho budem mať navždy ešte aj tak inak radšej.) ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Podivný, zvláštny film, tento tehotenský thriller. Ako tajomné a neznáme vlny, putujúce vesmírom. Aj jeho tvorca je záhadne stratený, akoby prišiel len odovzdať toto temné posolstvo o strachu z neznáma. Veľmi žensky, úsporným a úderným minimalizmom, mimoriadne znepokojivo. Mohla by to byť iba existenciálna paranoja s požičanou, stokrát obohratou zápletkou. Bál som sa ponoriť sa do tohoto diela naplno. A už vôbec by som na to nemal odvahu, byť ženou... ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Astronautova žena je vlastně směsicí krůček po krůčku se stupňujícího napětí směřujícího někam. A divák je až do úplného závěru držen v napětí kam. Ale není to úplně nic tak objevného. Podobný námět jsem již viděl, byť jinak zpracován. Vždy jde o to, že je kosmonaut na chvíli ve střetu s něčím, co ho posléze změní nebo ovládá. Problém taky spatřuji v tom, že nevíme zcela jistě, kam chce ona vesmírná inteligence dojít. Čeho docílit. Porodu a narození potomků, jistě. Ale dál? To se nedozvíme ani těsně před závěrečnými titulky. Chlapci prostě budou piloti. Můžeme si tak jen domýšlet, že jde o postupnou, ale tímhle způsobem i dost zdlouhavou, invazi. Johnny Depp a Charlize Theron jsou oba docela pohledný pár a kvalitní herci, filmařům se minimálně tři čtvrtiny daří, ale konec ani hlavní myšlenku filmu neměli příliš domyšlenou. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Herečka Clea DuVall (Nan) počas natáčania zakrývala svoje hnedé oči modrými kontaktnými šošovkami. (Msscastillo)
  • Snímek soutěžil na Mezinárodním filmovém festivalu v Katalánsku v kategorii nejlepší film. (Terva)

Reklama

Reklama