Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se při jedné ze Spencerových misí přeruší za podivných okolností na dvě minuty kontakt se základnou, ani jeden z nich netuší, že těch 120 sekund strachu zcela změní jejich pohled na svět, jejich budoucnost a i samotné životy. Johnny Depp a Charlize Theron vystupují jako odvážný kosmonaut NASA Spencer Armacost a jeho nádherná žena Jillian, která je učitelkou – zdánlivě perfektní pár. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

Hemlock 

všechny recenze uživatele

Výborný námět a i obsazení hlavní dvojice dobře zvolené - hlavně pak Charlize Theron kolem sebe vyzařovala neodolatelnou erektivní auru. Nicméně toto bylo vše, co film může nabídnout. Po slibném začátku následují zbytečné dialogy, chybí tomu napětí, prostě režije absolutně selhala. Škoda, mělo to na víc... ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Tak já nevím... celou dobu to je to tajemný, vcelku i zajímavý, J. Depp a Ch. Theron jsou výborní, uvěřitelní a táhnou film na svých bedrech. To všechno je v pořádku, prvky thrilleru jsou do určité chvíle splněný takřka na jedničku, jenže pak přijde uspěchanej a ne nijak překvapující závěr, kterej trvá pár minut a bum - titulky. Jako vážně? To jsem se hodinu a tři čtvrtě díval na něco, aby přišel tak debilní konec?! Hm, tak to teda ne.. a nejspíš i proto je zdejší hodnocení takový. ()

Reklama

Jinny 

všechny recenze uživatele

Johnny Depp v netypické roli a Charlize Theron, co má polovinu doby slzy v očích. Tři hvězdičky - za napínavost. "It's either the child of her enemy, the man that killed her husband, the man that raped her... in which case she will kill herself and the child. Or it's the child of her prince. The only thing she has left of him, a part of him still alive within her kept safe inside her, in which case... But how would she know until it was too late?" ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

:D :D Je vtipné, podívat se na film, který jste zbožňovali ve 12ti letech, s odstupem desetiletí :D :D Super náměť, zvláštně zpracované :) Všechno zachraňuje pouze Charlize Theron, jejíž taneček s břichem a šlehačkou z lednice považuji ze nejlepší scénu filmu, plus k tomu ještě "bu" Johnnyho Deppa, nenápadně se objevujícím za lednicí :D ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Dosti nešťastný film, který podle mého nezvládl hlavně režisér, jemuž nepomohla ani skvělá kamera a herci. Volba hudby velmi špatná, což je ale záležitost vkusu. To hlavní proč je, že děj byl tak přepnutý, až si člověk řekl, že to vlastně o ničem není. Zaujatost režiséra napětím a drnkáním na nervy totiž byla tak velká, že nic jiného ve filmu není, a proto díky absenci oddychových scén chybí opravdový prvek trilleru, kterým je překvapení. Nepovedlo se, dávám 45% = 2/5 ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Herečka Clea DuVall (Nan) počas natáčania zakrývala svoje hnedé oči modrými kontaktnými šošovkami. (Msscastillo)
  • Snímek soutěžil na Mezinárodním filmovém festivalu v Katalánsku v kategorii nejlepší film. (Terva)

Reklama

Reklama