Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedinečná výzva o přežití je zde - jste na ni připraveni? Tropický ráj se pro skupinu soutěžících změní v noční můru, ve které budou muset bojovat nejen s nedostatkem jídla a pohodlí, ale hlavně mezi sebou. Pohádkovou výhru 2 500 000 korun ale může vyhrát pouze jeden. Kdo se stane vítězem? Začíná nejnáročnější show - Survivor Česko & Slovensko. (TV Nova)

(více)

Recenze (183)

Chen 

všechny recenze uživatele

Pro neznalce předlohy to možná bude fajn podívaná, ale pro mě, který na Survivorovi vyrůstal a stále ho považuje za jednu z nejlepších soutěžních reality show, je to bohužel téměř nekoukatelné. Neustálá snaha být efektní je spíše kontraproduktivní, je to zdlouhavé, některé herní prvky narušují taktický aspekt hry, hudba je rušivá a mohl bych pokračovat dál, ale nebudu. Viděl jsem část jednoho dílu a to mi myslím bohatě stačilo. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Fíha...jeblá Pazderková, protěžovaný Gábor (může třeba lízat žábu), Xénia s holou řiťou nebo Vojtíšek - ten bohužel tak nějak trošku symbolizuje současnou mladší generaci. Tragéd bez sebereflexe, uzlíček komplexů a strachu byl vlastně hrdina, že tam jednu noc přespal 😄. Celá ta režie pořadu, ty lidi - fakt je to hnusný brajgl...nechutný. Zlaté Hry bez hranic...jsem už starší konzervativní člověk, nevím co mě to napadlo si to pustit. 20% ()

Reklama

Spacecore 

všechny recenze uživatele

Jako co na tohle říct? Ještě pár Survivorů a třeba se Nově podaří udělat normálního Survivora, ale takhle zatím velký špatný. Problém samozřejmě tkví ve vedení. Ryba evidentně smrdí od hlavy. Nějací vykoksovaní producenti na Nově udělali hned několik špatných kroků, kterými podkopali kvalitu celého projektu už v zárodku. Stačilo lehce okopírovat CBS formát a bylo by vyhráno. Protože cast není vlastně špatnej (ono by to teoreticky šlo udělat dobrý víceméně s kýmkoliv, kdyby se zachovaly správně prvky hry), ani soutěže nejsou špatný apod. ALE, co je samozřejmě špatně a jenom to omelu ještě jednou je délka pořadu. Dvě hodiny, který by šlo zkrouhnout na 30 minut. Předlouhé soutěže (jako tu challenge na výdrž nám snad ukázali kompletně celou skoro bez střihu ne??), tří měsíční pobyt je nesmysl, hrozně zjednodušený prvek přežívání. Klidně šlo udělat dvoutýdenní soutěž bez jídla, všeho a bylo by to lepší. Samozřejmě to ale Nova chtěla utáhnout jak sopel. Řeknu vám.. jsem bývalej feťák a vícero psychedelických zážitků jsem měl, ale po doukání prvního dílu jsem si přišel jako Alenka v říši divů. Kolikrát jsme viděli mluvit dva soutěžící spolu?? Tak jednou, dvakrát? Většinou jsme buď svědky monologů, kterých je obludný množství anebo moderátora jak páčí našrkobené odpovědi z již tak unavených soutěžících. Přijde mi, že mají na pláži taky málo kameramanů a ta hrstka, co tam je natáčí spíš prdele, než interakce soutěžících. Zatím se nehodlám dívat na další díly, ale počkám si a za čas se k nějakému vrátím, jestli se to nezlepšilo, ale fakt mě přijde, že šetří na kamerách a naopak nešetří na věcech, na kterých by mohli (celebrity etc.). Jediný koukatelný okamžik byla scéna s ulovením ryby, protože byla přirozená, ale pak jsme se dostali zase k hromadě natahovaných záběrů ze soutěží apod. Celkově to bylo do úmoru natažený, až je to jako utrpení. Nedivím se tomu holátku, že odstoupil. Asi bych taky šel. A to jsem vážně zvažoval, že se přihlásím, jenže jsem tušil, že to bude průšvih jako vždycky a stejně by mě nevybrali. Střih je na rychlo uplácanej, to je vidět u jedné zpovědi, kdy typka řekne sprostý slovo, kývne na ní někdo z produkce a ona se opraví, akorát to nikdo nevystříhal. To jen svědčí o tom jak je to spíchnuté horkou jehlou na koleni. Je takový problém to natočit, pak se věnovat post produkci a pak to teprv uveřejnit?? Je vůbec takový problém udělat to jak se má a nervat do toho naše české Ulice/Ordinace/Love Island postupy? Ach jo. Fakt je to škoda, ona by z toho šla udělat koukatelná a možná i dobrá show. Furt se to dá zlepšit, ale první díl tragédie. Nuda, amatérství, zklamání. ()

keddy79 

všechny recenze uživatele

Zajímaví soutěžící. Ať ai říká kdo chce, co chce, tak intriky, podrazy, manipulace do survivoru patří. Není to přece rodinná dovolená. Soutěže jsou fajn. A tím pozitiva končí. O střihu, ozvučení a kameře nic nevím, ale tady to je velký špatný. Dvouhodinové díly, kde nejméně 70% stopáže je naprosto zbytečných záběru, a v dalších nejde soutěžícím rozumět. A nebo pětiminutový potlesk a pokřikování? Kmenová rada je nejnudnější věc, to bych si bych si radši pustila Esmeraldu. Možná ještě větší vtip je, že soutěžící mají k dispozici desky na oheň, holení, opalovací krémy, tejpy a půlka je pro jistotu na hotelu.  Nemám slov. 3 protrpěné díly jako kulisa a asi stačilo. ()

herr_carter

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty vole, to jsem se zase zasmál po dlouhý době !2 hvězdy uděluji hlavně z toho důvodu, že pořad mi přivodil nefalšovaný a nehraný smích, což asi původně v plánu neměl. Dva týmy bojují proti sobě, jeden složený z neznámých  a druhý složený z """"""""celebrit"""""" typu Gábor Boráros,šampionka v nějakém bojovém sportu a zároveň přebornice v idiocii a třeba Pazderková, která je sice podle svých vlastních slov z nejhorší maniodeprese venku, ale rozhodně tak nepůsobila. K poměrně zajímavým soutěžím tu samozřejmě posloucháme věčné zděšené konstatování soutěžících, že nečekali takové brutální podmínky (plavání ve vodě, spánek pod širákem, vaření ryby) a mnoho dalšího. Fakt prdel a největší fór je, kterak Ondřej Novotný začal vydělávat miliony na další totální stupiditě s převážně stupidními účinkujícími (ano, prvním projektem je pochopitelně privátní soutěž oktagon)............................ ()

Galerie (35)

Zajímavosti (24)

Reklama

Reklama