Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedinečná výzva o přežití je zde - jste na ni připraveni? Tropický ráj se pro skupinu soutěžících změní v noční můru, ve které budou muset bojovat nejen s nedostatkem jídla a pohodlí, ale hlavně mezi sebou. Pohádkovou výhru 2 500 000 korun ale může vyhrát pouze jeden. Kdo se stane vítězem? Začíná nejnáročnější show - Survivor Česko & Slovensko. (TV Nova)

(více)

Recenze (183)

Emo-haunter odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní tragikomedie. A všechno začíná už kokotským castem, který se na to po pár dních vysere. Co jsem zatím viděl, tak samá demence, kretenismus a debilita. Žádná chemie, nulová strategie, taktika, sociální aspekty. Přijde mi, jak kdyby nikdo z castu nevěděl, proč tam vlastně je a co tam pohledává. Když k tomu připočtu i doopravdy špatnou režii, nemohu dát nic jiného, než čistokrevnej odpad. Kdyby měli zkusit orginál Survivor, nevydrží ani pět minut. Toto je fakt fail největšího kalibru. Víc se rozepisovat nebudu, nemá cenu plýtvat časem. ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Edit: musím jít s hodnocením výrazně výše. V průběhu se srovnaly určité nedokonalost, tvůrcům se konečně daří dělat poutavější sesřihy. Několik posledních dílů nabralo pořádné obrátky, dějí se skvělé zvraty. Těším se na finále. A vzhledem k místnímu hodnocení a mému původnímu, dosti negativnímu komentáři, se za to celkem stydím.  Pustil jsem si to jen pro pobavení, protože jsem původního Survivora měl moc rád. Je to samozřejmě dost špatné, ani není třeba komentovat. Přesto si musím ulevit, že jsem dlouho neviděl hůř sestříhanou věc. Koho proboha napadlo natáhnout díl na dvě hodiny? Přitom jsem měl celou dobu *potlesk* sledování pocit, že je to natažené *potlesk* uměle, aby to bylo co nejdelší *potlesk*. Chápu, že je podobnou soutěž těžké realizovat a kvalitně natočit, ale tohle je opravdu bída. ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně velkej nářez zatím.. Týpeček si jde dokázat, že je jakože chlap (když není už ta vojna) a za dva dny to s brekem vzdává (protože asi někde v dálce prásknul blesk a zahřměl hrom a to už je jaksi daleko za čárou psychické snesitelnosti).. Pazderková v roli šílené Viktorky, jako trojskej virus, rozkládá zbytek soutěžících svého kmene zevnitř.. V druhém kmeni stejnou úlohu zastává přechytračelej a beznadějně sebestřednej řemeslník s propíchnutou bradavečkou.. Celé to stříhá a zvučí banda paviánů nadopovaných LSD a kofeinem. Čeština je pro všechny případy titulkama přeložená do slovenštiny, protože kdo by té cizí řeči rozuměl-žejo.. A moderuje to chudák Novotný, který asi netušil do jakých sraček vstoupil a jemu jaksi nerovnoměrně pomáhá (mě naprosto neznámej) Šmahel, kterej je tam asi jen proto aby si Ondra mohl občas odfrknou s rodinkou (Což je sice pochopitelné, ale tomu pořadu ta nefunkční dvojmoderace škodí..) Je škoda, že je to zatím (především technicky) tak zprasené, protože až na těch pár exotů je casting v zásadě povedenej a interakce těch charakterů by mohla být pod správným vedením ve výsledku zajímavá.. EDIT1: Po pár dílech se ty nejvíce do očí bijící technikálie napravily a teď už to hapruje spíš jen v takových těch věcech okolo pravidel hry, kdy někdy prostě někdo odjede na "medical check" před kmenovkou a tím se jí vyhne.. Někdy jeden kmen druhému něco v rámci hry "ukradne" aby to po pár dnech dostali bůhvíproč zpátky.. Celý ten nesmysl s duelem po kmenovce je podivný... Ale samotná interakce mezi hráči mě vlastně asi baví.. ()

phoenixer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proboha proč? Tohle obří promo se vydařilo, ovšem samotná soutěž je pouze Lidl verze a nemá s původním konceptem nic společného kromě názvu. Mělo to mít rychlost, ráznost a emoce. Místo toho koukám na natahovanou taškařici. Kamerově je to strašná bída, ale ten střih? To je teprve odpad velebnosti. Všechno nám pustí 3x (co kdybych náhodou neviděl detail toho, jak tam někdo uklouzl a narazil si prdel). Do toho kvůli covidu odcházejí a přicházejí soutěžící, takže je v tom hroznej bordel. Třešničkou je moderátor, který mluví… jako… kdyby… každé… slovo… gradovalo… napětí. Přitom spíš zní jak idiot. Pokud se nestane zázrak, tak tohle dopadne vážně na dno českých reality-show. A abych nezapoměl, každým dalším dílem graduje i hudba. Prvně jsou tam nesmyslně přeboostovaně hlasitý pop hovna z roku 2000 a v dalším díle dají temně dramatickou hudbu k souboji, co spíš vypadá jako procházka po pláži. Bravo. ()

Razzor_82 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nám TV Nova stvořila SKurvivor. Hmmm, nejdrsnější reality show říkáte? S dekami, zápalkami, příbory a dřevěnou platformou pro přístřešky. To i můj syn to má těžší na letním skautském táboře. Debilní střih, kdy se přeskakuje po dvou minutách z kmene do kmene a neustálé záběry pláží jsou otravné. Místo nudných keců hlavně na kmenových radách by diváka zajímalo co trosečníci jedí, jak rybaří a tráví čas na ostrově. Odporně dlouhé a nezajímavé tlachání hráčů prošpikované reklamami. Sestříhat na hodinu by stačilo. Za měsíc natáčení odstoupili 3.celebrity. Je na čase to přejmenovat na show "Odpadlík" 0/10 ()

Galerie (35)

Zajímavosti (24)

  • Patnáct soutěžících bylo z Česka, devět ze Slovenska. (Zix.)
  • Premiéru prvního dílu sledovalo v České republice 650 tisíc diváků starších 15 let. Na slovenských obrazovkách sledovalo premiéru prvního dílu 230 tisíc diváků. (Krabroz)

Reklama

Reklama