Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejdrsnější reality show na světě, Survivor, vyzývá soutěžící, aby svedli bitvu, na jejímž konci čeká na jednoho z nich pohádková výhra 2 a půl milionu korun. V obou kmenech to začíná vřít, hlad, nepohodlí i stesk po domově se stupňují a na povrch vyplouvají první velké spory. Kdo ze soutěžících si brzy sáhne na pomyslné dno? Kdo naopak ucítí příležitost a pokusí se otočit události ve svůj prospěch? Kdo další opustí ostrov? Dva kmeny, Hrdinové a Rebelové, známé i nové tváře, hlad, bolest, výzvy, nečekané zvraty – to všechno bude muset zdolat nový nositel titulu Survivor Česko & Slovensko. (TV Nova)

(více)

Recenze (73)

bobstock 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady se někdo hodně přepočítal na castingu. Jak se píše obecně na diskuzích, většina těhle influencerů, tiktokerů, jůtuberů, rádoby celebrit by nevydržela ani měsíc chodit do normální práce, natož se koupat v písku a jíst misku rýže denně. Nakonec cesta za vítězstvím pro těch pár jedinců, kteří jsou ochotni mimo konfortní zónu si tohle protrpět bude snažší. Ubrečenej zbytek, kterej hledá výmluvy, co nejrychleji utéct a okatě vzdává soutěže je trapnost do televize nohy volající. Hvězdu za Mikysku, kterej z toho aspoń dělá řiť. Přidám boží koment od noname uživatele z diskuze: ´´Ostrov hledá možnost odjed domů.´´ :D Druhou hvezdu pridam za finalove ucastniky, ty slusne bojuji a da se na to koukat. ()

Kulmon odpad!

všechny recenze uživatele

Očima člověka, který nikdy neviděl žádný díl českého Survivora, zato viděl 40+ sérií Survivora amerického, některé série i dvakrát... První (a pro mne poslední) díl nekonečná nuda a utrpení! Soutěž byla naprosto nepřehledná, představování hráču předlouhý a zbytečný. Cast nepříliš zajímavý, z těch údajných celebrit znám jen Mikýře, Ornellu a Jirešku. Moderátor bez charismatu. A to tam budou 70 dní? To se tam evakuovanej člověk vrátí? Nikdo nebyl vyloučen, žádná kmenovka? Budou noví soutěžící? Je to Survivor nebo VyVolení? To zas bude nekonečná novácká nastavovaná kaše. To se ti chlapci z Novy nemohou poučit a dělat to tak, jak je osvědčeno? A jestli máte tureckou verzi nebo bůhví jakou výmluvu, tak si ku®va kupte americkou. Výměnu manželek taky zvládnete za hodinu a ne deset. A ještě mi Voyo nabízí, abych si stáhnul aplikaci a sledoval neodvysílané záběry, ještě nudnější, než to co šlo v bedně? Nikdy více! Nejzbytečnější hodina a půl mého života! ()

Reklama

Tuzinho 

všechny recenze uživatele

První polovina byla to nejhorší, co kdy survivor snad celosvětově přinesl, snad to odnese celý castingový tým, hlavně psychologovi sebrat licenci. Druhá polovina - po sloučení naopak to nejlepší, co jsme v české verzi mohli zatím vidět. Přitáhnout Mikýře byl skvělý tah, který snad přinesl téměř půlku sledovanosti této série. ()

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že i mě vtáhla ke sledování účast Mikýře, ale přežít se česká verze dala i tak jen s velkou mírou trpělivosti. 90 minut je neuvěřitelně hodně na libovolnou reality show, ale dejme tomu. Horší bylo, že navzdory míře hlušiny v každém díle až do sloučení, se do výsledného střihu pravidelně dostávaly momenty, kdy jsem byl jako divák úplně ztracený. Účastníci mluvili o věcech, které se staly mimo záběr, nebo o nich mluvili způsobem, že nebylo pochopitelné, co se vlastně stalo. Nemluvě o zvláštní postprodukci, po níž byly ramatické momenty často oddramatizované, a naopak. A samotné soutěže jaksi postrádaly nápaditost, resp. variabilitu. Čest výjimkám. Lehký palec nahoru za casting (alespoň těch lidí, co ze soutěže neodešli sami - a že takových bylo...). Abych jen nehudral, od sloučení už se Survivor stal zajímavou a dramatickou zábavou - a do značné míry vymizely i nesrozumitelné momenty. ()

Olicak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím jak je možný, že je to třetí série a stále nevychytali zvuk, kameru ani střih. 1 🌟 dávám, protože je v soutěži Mikýř a to je i jediný důvod proč budu koukat, tak jako to má asi 75% letošních sledujících, NOVA tak jen může doufat, že Mikýř vydrží až do konce. V půlce dílu se něco stane s jedním hráčem, ale nevíme co, nevíme jestli někam odjel, jestli se vrátí, nic... Připomnělo mi to situaci z 1. Série, kdy prostě zmizela polovina hráčů a nikdo nic neřekl.. 😂 Jako tohle nikdo přece nemůže brát jako seriózní pořad, ale prostě parodii na Survirora. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (7)

  • V této sérii soutěžilo 20 Čechů, 3 Slováci a 1 Egypťan žijící v ČR. (Zix.)
  • Poprvé se museli účastníci soutěže nechat evakuovat z ostrova kvůli hurikánu. (griph)
  • Martin Husár alias Bandurko má na ostrově tričko kapely Queen a také tričko kapely AC/DC. (griph)

Reklama

Reklama