Reklama

Reklama

Lv2 kara cheat datta moto júša kóho no mattari isekai life

(seriál)
  • Japonsko Lv2 kara Cheat datta Moto Yuusha Kouho no Mattari Isekai Life (více)
Trailer 6

Epizody(12)

Obsahy(1)

Filio žil obyčejný život obchodníka, než byl pomocí magie povolán do Magického Království v Klyrode, které ročně povolává hrdiny z jiných světů, aby bojovali proti Temnému a jeho armádě démonů. Jelikož uvízl na LVL. 1, postrádá schopnosti, a je proto vykázán do lesa, kde na něj zaútočí sliz a po jeho poražení získá LVL. 2 a nekonečnou moc. (SoldierDomas)

(více)

Videa (20)

Trailer 6

Recenze (3)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Jaro 2024 je sezónou vlčích holčin, pojďte si vybrat tu svou! No aspoň že hned z openingu víme, koho nám bude chtít seriál prodat a překvapivě se mu to vlastně i docela daří. Nebo spíš Fenrys není ani nudná, ani vysloveně otravná (jak jsem původně čekal z trailerů), občas umí být i cute, takže i docela chápu, proč by s ní chtěl někdo, jako náš hrdina, být. Stejně tak mi tvůrci prodali i samotného Flia, hlavně tím, že si uprostřed všech těch konfliktů jede „full pacifist run“ a i když to může působit tak, že si prostě jen dělá, co chce, jeho motivace jsou snadno pochopitelné a především sympatické. A povedlo se i pár vedlejších postav, nebo spíš mužů s klidem říct, že mě některé docela bavily. Na druhou stranu si plně uvědomuji, že jsou zdejší postavy nehorázně černo-bílé a jediné, co možná někoho překvapí, je fakt, že u některých ta "barva" absolutně nesedí s rolí, kterou by mě hrát (jakože zlý hrdina, hodný pán démonů atp.). Příběh není nijak extra originální, mnohé se v jeho rámci dá očekávat, překvapit dokáže akorát pár drobností (třeba to, že hrdina byl přesunutý do zdejšího fantasy světa z jiného fantasy světa). Na druhou stranu si drží po většinu času takovou pohodovou atmosféru, takže plně vystihuje to slovíčko „Chillin“ ve svém anglickém názvu. Zkrátka máme tu za mě asi lehce nadprůměrný isekai, který ví, co chce ukázat, ví co chce říct, ale nedělá nic moc navíc, aby si ode mě zasloužil lepší známku, jak 5,9/10. ()

david141474 

všechny recenze uživatele

Další šílenost ze světa anime. Jo, tohle bylo střelený, ale jak! Je to sympatický anime, jen to prostě není tak dobrý. Co se týče kvality, tak ta tu nijak neupadá ani se nelepší. Celý seriál jede po celou dobu na stejné kvalitě. No, co se týče postav, tak ty jsou sympatický, ale samozřejmě ne všechny. Flio se dá, není to sice žádná přelomová postava, ale nebyla špatně napsána. Fenrys se zde zdála být fanaticky zamilovaná a to někdy způsobovalo dost vtipné scény, a tak podobně. Její postava mi tu přišla asi nejsympatičtější. Pak tu byly rytířský, z nichž si pamatuju jen jedno jméno; Balirossa. Jo, tahle byla taky docela šílená a zvláštní postava. Byla taky dost sympatická, jen se pořád utápěla v sebelítosti. Temný se dal, jeho pobočnice už ale ne, ta byla dost nesympatická. Animace byla pěkná. Akční souboje, i když jich tu moc není, byly v cajku. No a finále, to byla taková šílenost, až jsem z toho postupem času nemohl. Zdejší opening je asi ten nejšílenější, který jsem kdy v historii anime viděl. No a ending, tak ten se dal. Nakonec jsme se dozvěděli, že druhá série vznikne, a tak mě zajímá co tam ještě dají. 8/10 Obrovská šílenost! ()

Reklama

Elerrina 

všechny recenze uživatele

Nejlínější isekai dějový vzorec objeven: hlavní hrdina, který nikoho nediskriminuje (čti: nechce se mu bojovat) + instant infinite power + instant harem + zkarikaturovaný záporák. Vzhledem k tomu, jak se chová místní pán démonů (pokukování po blonďaté rytířce) je až příliš zřejmé, kam to směřuje. Drop po šesté epizodě, od odpadu to zachraňuje jen ta roztomile nesmělá romantická linka s Fenrys. ()

Reklama

Reklama