Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Poté, co Tomokui Kanata předčasně zemře, převtělí se do obyčejného goblina. Díky své nové schopnosti, která mu umožňuje být tím silnější, čím více požírá své protivníky a monstra, se jeho slabý stav rychle změní a on se stane vůdcem goblinů. (SoldierDomas)

Recenze uživatele gumbo k tomuto seriálu (3)

Re:Monster (2024) 

Bohužel to hodně ztrácí na produkční kvalitě a také tomu nepomáhá rozhodnutí to vše strašně naspeedovat. Předloha byla nejzábavnější v tom, jak Ogorou (a celá jeho parta) postupně získával schopnosti a s tím přicházely vymazlenější a epičtější souboje. Tady se ale tak spěchá, že ani nemáme pořádně čas se seznámit s charaktery, spousta zvratů tu dokonce probíhá přes voiceovery a všechno to získávání schopností je odbyté. Je to strašná škoda, protože předloha měla obří potenciál, který je tady trestuhodně nevyužit. I tak to dokáže doplout do vod průměru a určitě to nemůžu hodnotit, jako vyloženě špatnou věc. Ale víc jak 60 % prostě dát nemůžu. ()

Re:Born (2024) (E01) 

Ale jo. Docela dobrý začátek. Mám přečteno asi 50 dílů mangy, takže vím co od toho čekat (když bych to měl hodně zjednodušit, tak je to taková drsnější variace na Tensei šitara slime datta ken). Má to svůj trochu specifický grafický styl (mírně upravený od předlohy). První díl nám celkem dobře ukazuje co nás čeká. Mám jen trochu obavy o animační stránku, přeci jenom tam bylo vidět, že toho pohybu tam není tolik, kolik by mohlo být. Ale za mě spokojenost. Uvidíme co to ukáže dál. 75% ()

Re:D Bear (2024) (E02) 

Tentokrát se nasadilo raketové tempo. Předloha se osekala na minimum a my tu v jednom díle zmákneme hned několik úvodních aktů. Nevím jestli jsem z toho úplně nadšený, pokud to znamená, že další díly budou mít více času na ucelenější příběh, tak to přetrpím. Holt pro tenhle typ předlohy je 12 dílů hodně málo. Ale odvyprávěno to bylo ještě celkem v mezích, ikdyž ta zkratkovitost tam byla místy cítit hodně. 70% ()

Reklama

Reklama