Reklama

Reklama

Wind Breaker

(seriál)
  • Japonsko ウィンドブレイカー (více)
Trailer 1
Japonsko, (2024–2025), 10 h (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Satoru Nii (komiks)

Scénář:

Hiroši Seko

Kamera:

Jukiko Nagase

Hrají:

Júma Učida, Rjóta Suzuki, Šója Čiba, Kóki Učijama, Nobunaga Šimazaki, Júiči Nakamura, Tošijuki Tojonaga, Ikumi Hasegawa, Kengo Kawaniši, Jóhei Macuoka (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(25)

Obsahy(1)

Střední škola Furin je místem, kde studuje snad největší množství delikventů v celém Japonsku. A právě sem má namířeno mladík Haruka, který sní o tom, dostat se na vrchol zdejší pyramidy a stát se tím nejsilnějším na celé škole. Velmi brzo však zjišťuje, že tahle škola není tak úplně dle jeho představ, většina zdejších delikventů se totiž před pár lety pasovala do role samozvaných ochránců pořádku ve zdejší městské čtvrti a místní si jich za to neskonale váží. Na uznání a respekt však Haruka není vůbec zvyklý, celý život se mu totiž posmívali kvůli jeho dvojbarevným vlasům, a tak mladík na všechny lidi zanevřel… (Jeoffrey)

(více)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (1)

peyleX 

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo niečo. Pozrel som to za jeden večer a chcem toho proste viac. Normálne premýšľam, že aké jednoduché je spraviť dokonalé anime o gangoch. Stačí tak málo... výborné postavy, zaujímavé prostredie, krásna animácia, záporáci, ktorý majú hĺbku a hlavne tá vynikajúca akcia, a dokonalosť je na svete. Povedal by som, že je to také Tokyo Revengers bez cestovania v čase, kde však hlavná postava je Mikey a nie Takemichi. Neviem prečo, ale mne sa to proste strašne páčilo a ani neviem, čo by som tomu vytkol. Možno práve kvôli tej jednoduchosti všetko tak klape. Viem, že je tu veľa klišé, ďalší hlavný hrdina, ktorý to v detstve nemal ľahké a tak každého odmieta, ďalej to, že chce byť najsilnejší a chce zabrať vrchol atď. Mne to však osobne neprekáža. To za aký krátky čas som dokázal spoznať toľko veľa postáv a ku každej si vytvoriť nejaké to puto je tiež neuveriteľné. Myslím, že každý si vytvorí vzťah k jednotlivým postavám, lebo sú proste sympatické. Už sa teším na to ako budeme tieto postavy viac a viac spoznávať, na ďalšie potýčky s ostatnými gangami, na cestu hlavnej postavy za pomyselným „vrcholom“ a na budovanie vzťahov medzi týmito postavami. Dúfam, že príbeh bude pokračovať podobne a nestratí svoje „kúzlo“, ktorým si ma získalo. Nehovorím, že je to najlepšie anime aké som videl, ale určite to stojí za zhliadnutie. ()

Reklama

Reklama