Reklama

Reklama

Reklamní odborník Marcus Graham je svobodný mládenec. Graham není nikdy bez ženy po svém boku. Na scénu přichází Jacqueline, jeho nová šéfová, a Marcus se rázem ocitá na místě, kde poprvé v životě sklízí ovoce vlastního chování! (Viacom)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

penegal 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jeden z fajnovějších filmů s E.Murphym v hlavní roli. Další herecké role také velmi zajímavě obsazené a to především u mladičké (v této době) H.Berry. Film je "chuťově" velmi vyvážený a v mnohých ohledech i vtipný. Nechybí tu sex, náboj, myšlenka a eskalace....no prostě ok a rozhodně člověk neudělá chybu, když se na to podívá a to nejlépe s lahvinkou dobrého chardonay. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

slabá, předvídatelná komedie s pitvořícími se černochy a povětšinou trapnými hláškami... snímek jsem kdysi viděl a pamatoval jsem si z něj vlastně jen murphyho a nohy jeho šéfky jacqueline. nyní jsem si film osvěžil a věřím, že za pár týdnů si zase budu pamatovat jenom to, co po prvním shlédnutí. 40% ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Marcus Miller: 1. Give U My Heart - Toni Braxton ,2. It's Gonna Be Alright - Charlie Wilson ,3. Tonight Is Right - Keith Washington ,4. I'd Die Without You - P.M. Dawn ,5. 7 Day Weekend - Grace Jones ,6. End Of The Road - Boyz II Men ,7. Reversal Of A Dog - The LaFace Cartel ,8. Love Shoulda Brought You Home - Toni Braxton ,9. There U Go - Johnny Gill ,10. Don't Wanna Love You - Shanice ,11. Feels Like Heaven - Kenny Vaughan & 'The Art Of Love' ,12. Hot Sex - A Tribe Called Quest , ()

Big Daddy 

všechny recenze uživatele

Vidím zde mnoho negativních komentářů na formu Eddieho a na upadající humornost jeho projevu, ale sám si nemůžu zas až tolik stěžovat. Ano, není to tak bláznivý výkon jako v Policajtovi z B.H., ale stále jsem se bavil a často smál. Nejde o žádnou vysokou filmařinu, ale na bezduché pobavení pro příjemnější trávení po nedělním obědě vcelku dobré. ()

Miss.Evis 

všechny recenze uživatele

Divný .Prostě divný.Tolik černochů v jednom filmu jsem snad ještě neviděla. Bělochy jsem napočítala tři, a to ještě z jednoho byla vidět jen záda a dlouhej cop.Zas na druhou stranu musím vyzvednout, to co se mnou Bumerang udělal. Na konci filmu sem byla vykulená jako blázen.Skoro celej fim se Marcus motá kolem kočky s vlasama až po zadek a nakonci bum prásk najednou miluje krátkovlasou Halle Berry.Tečka. Happyend. ...Tak nevím, jestli jsem náhodou nějaký scény nezaspala, ale určitě mi tam tak jako tak nějaký chyběly:D ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se v New Yorku a Washingtonu D.C. (Cheeker)
  • Angela (Halle Berry) a Marcus (Eddie Murphy) se v jedné scéně dívají na Star Trek (konkrétně na epizodu 57 s názvem "Elaan Of Troyius"). (ČSFD)

Reklama

Reklama