Reklama

Reklama

Reklamní odborník Marcus Graham je svobodný mládenec. Graham není nikdy bez ženy po svém boku. Na scénu přichází Jacqueline, jeho nová šéfová, a Marcus se rázem ocitá na místě, kde poprvé v životě sklízí ovoce vlastního chování! (Viacom)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

hippyman 

všechny recenze uživatele

slabá, předvídatelná komedie s pitvořícími se černochy a povětšinou trapnými hláškami... snímek jsem kdysi viděl a pamatoval jsem si z něj vlastně jen murphyho a nohy jeho šéfky jacqueline. nyní jsem si film osvěžil a věřím, že za pár týdnů si zase budu pamatovat jenom to, co po prvním shlédnutí. 40% ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Něco jako firemní romantický film s Eddiem Murphym? Hodně slabé nezábavné, ale tohle dílko je zajímavé obsazením ženských rolí - jedna z prvních rolí Halle Berry a Robin Givens manželka Michaela Tysona, který ji obviňoval, že mu s tchýní rozfofrovala stamiliony a ještě zfingovala údajný potrat a ona jeho obviňovala z domácího násilí ( takže pravda je bůhvíjaká ). Takže když chci vidět jak vypadá zlatokopka tak si vzpomenu na tenhle film, jinou přidanou hodnotu to nemá. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Slabucka cernosska komedia, ktora stoji a pada na Eddie Murphym /Beverly Hills Cop 1 - 3/- Okrem Murphyho sa tu ukazala krasna Halle Berry ale ani Murphy, ani berry a ani M. Lawrence /Do the Right Thing Spajka Lee-ho/ film nezachrania. Taky Lawrencov Agent v Sukni z roku 2000 je uz stupen vyssie. 30 % ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Eddie Murphy byl výborný komik, ale jeho filmová kariéra začala jít velice brzy tak trochu do prdele, vlastně už někdy kolem roku 1990. Bumerang je vulgární asi rádobykomedie o 'mačovi', který narazí na ženskou obdobu sama sebe a nedokáže to vydýchat. Obsazení hodně dobré, ale na víc jak jedno zkouknutí (ok, možná po 10 letech na druhé) to není. 50 % s hodně přimhouřenýma očima. ()

Toumyk 

všechny recenze uživatele

Divná, nudná, klišoidní, kýčovitá...."černá" komedie. Opravdu universum složené jen s černochů..kromě jednoho rasisty...nejsem rasista, ale prostě tohle je moc. Příběh je nudný a fádní...typické klišé, podané dosti nepříjemnou formou. Jediné plus získává nápad nazvat voňavku prasečí prd, nebo ocelová vagína...ale jinak? Hrůza. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se v New Yorku a Washingtonu D.C. (Cheeker)
  • Angela (Halle Berry) a Marcus (Eddie Murphy) se v jedné scéně dívají na Star Trek (konkrétně na epizodu 57 s názvem "Elaan Of Troyius"). (ČSFD)
  • Ve filmu hrály dvě představitelky Catwoman, konkrétně Eartha Kitt (60. léta) a Halle Berry (součastnost). (ČSFD)

Reklama

Reklama