Reklama

Reklama

Když se Eleanor, Theo a Luke rozhodnou, že se zúčastní výzkumu spánku v ohromném zámku, užijí si víc, než by si přáli. Dr. Marrow jim totiž povypráví o strašidelné minulosti toho to sídla. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Slušný duchařský film s několika velice vypjatými a napínavými scénami, v atraktivním prostředí. Možná pro tento žánr filmu až příliš dlouhá stopáž. Zajímavé je velmi dobré obsazení. Každopádně se jedná o jeden z filmů, kde zavřete lidi do baráku (zde ale krásně vyvedeného) a necháte je tam strašit. Ale prostředí tajemného domu je opravdu fantastické a strašidelné...tam bych se bál i bez podivných událostí, které postihnou naše hrdiny. ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Už to není jako kdysi, když jsem byl malý soplák a tento film mě vyděsil natolik, že mě málem trefilo. Bohužel, jak stárneme a dostáváme rozum, některé pocity jako strach u hororů se pozvolna vytrácejí, je to škoda. Viděno mýma dnešníma očima, je to jen velice zle udělaný strašidelný dům, plný fajn efektů, ale jako celek naprosto zchátralý a nefunkční. Navíc, hlavní hrdinka nebyla vůbec fajn a hudba Goldsmitha tradičně mdlá a k ničemu. Zásadně jsem změnil pohled na tento film, je to brak. ()

Reklama

Derek 

všechny recenze uživatele

tomuto filmu chyba to najdolezitejsie a to atmosfera a mrazive sceny kde namiesto nich ponuka len slabe cgi sceny bez napatia, ktore akoby vypadli z nejakej epizody scooby doo-a. i ked som nevidel original od roberta wise-a viem si predstavit ze sa mu darilo budovat napatie presne opacnym sposobom, kde divakovy nic neukazal a pracoval len so zvukom a predstavivostou... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Dosť podceňované dielo? Určite. Aspoň z môjho pohľadu to tak vyzerá. Je síce pravda, že spracovanie sa muselo vzhľadom na rozpočet držať v kruhu klasických spielbergovských strašidelných hitov, to mu však na pôsobivosti neuberá. A už keď tak, mohla sa na DVD vydať nejaká R-ková verzia, ktorá by uspokojila tú druhú polovičku divákov, ktorým to veľmi nesadlo. Neverím, že počas natáčania sa nejaký ten neprístupný materiál nenatočil. ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu něco... Bohužel ani nevím, kde mám začít. Jo tady - režisér je nula. NULA. Jak může někdo natočit něco takového, když kdysi předtím skvěle zvládl Nebezpečnou rychlost?! Námět a scénář jsou klišoidní až to praští. Ovšem, kdyby se ho -scénáře- ujal někdo s alespoň průměrným smyslem pro budování atmosféry a napětí, vedení herců a vizuálním cítěním, mohlo ze zámku hrůzy s ohledem na jeho hvězdné obsazení vzniknout něco průměrného. Všichni herci zde předvádějí jedny ze svých nejhorších výkonů (ano i Liam Neeson). Lili Taylor je strašná, ale to není její chyba, já ji prostě nemám rád. JEDINÉ co se mi na Zámku sra**k líbilo byla Zeta-Jonesová, která byla k sežrání, bohužel, to celý film nemohlo zachránit od stejného hodnocení, které jsem dal Pokémonu 10% ()

Galerie (57)

Zajímavosti (14)

  • Kyvadlo ve tvaru lví hlavy bylo dotvořeno digitálně. Během natáčení byla použita velká zelená koule. (Tereza666)
  • Extretiéry byly stejně jako některé záběry interiérů pořízeny v Hill House v anglickém Harlaxton Manor. (Tereza666)

Reklama

Reklama