Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Komik v krizi prokáže laskavost ženě, která na tom není zrovna nejlíp. Ta se do něj ale úplně zblázní a převrátí oběma život vzhůru nohama. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (126)

petikacka 

všechny recenze uživatele

TVL to byla emocionální nálož a přitom to začalo, tak nevinně...Joo, když se potkají dvě poškozené a zraněné lidské duše nemůže to skončit dobře. Tolik obě touží po pozornosti a lásce až se navzájem zničí. Bravurní herecké výkony hlavní dvojice mě na jednu stranu rozesmávaly, aby mě vzápětí doháněly k pláči...šílenství...a mrazení v zádech. Ty scény zneužití a následných výčitek a pocitů bezcennosti byly prostě tak strašně silné, že se to až nedalo vydržet. A ten naprosto bezútěšný konec kdy zneužívaný začne zneužívat ( pro ty co nepochopili konec) to bylo drsný. Klobouček pro Richarda Gadda za tu syrovost a kupodivu NTFX za to, že to podpořil a nechal natočit ( i když je to spíše výjimka). Za mě naprosto konsternovaných 95% ()

BadassX 

všechny recenze uživatele

No jo no. A koho to zajímá? Protáhli mu prdlu,  neměl dost až poznal, že vlastně okay a bába stalking? No mohl to skončit hned, ale vlastní  frustrace a vnitřní rozháranost…. 😊 kecy je to kretén jako ona a jelikož se jedná o moderní téma mítů tentokrát muže a máme tu i byvalýmužteďžena atd atd atd., tak se to určitě natočí. - modern new age movies ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Žádný barman, který uvidí tenhle miniseroš, už nikdy nikomu zdarma nenalije. Dva zoufalci se patologicky deptají a zároveň se od sebe nemohou odpoutat. Zatímco postava Marty je dost zastřená a můžeme se jen domýšlet, co k jejímu chování vedlo (vzhled - jasně, ale bylo to opravdu jen tohle?), charakter Sobíka a události, které ho formovaly,  se odhalí víc. Postupně sloupává vrstvy a divák ho chvílemi lituje a chvílemi nesnáší. Ze zpočátku sympatického lúzra se vyklube chlapík s dost temnými zákoutími duše, ale fajn je, že to nikdy není černobílé a my zjišťujeme, že více než na příběh o stalkingu se díváme na povahovou studii. Seriál obsahuje i humor (na hraně trapnosti či morbidnosti), ale převažuje smutek a deprese. SHRNUTÍ: Ne každý Sobík přiveze Vánoce. ()

666teen 

všechny recenze uživatele

Martha nechce zemřít. Fanynka number one je opravdu průser, jenže Sobík se chová jako úplný tupec a nevím kolik procent lidí v populaci by tuhle šikanu nechalo dojít takhle daleko. SPOILER ! Sorry, ale pokud se někdo nechá opakovaně znásilňovat s vidinou úspěchu v pofidérní show, tak si nezaslouží ani fešnou transženu. Možná jediná entita k píchání bez pocitu viny bude ten sob. Los. Jelen. Nehodící se škrtněte. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Fajn nápad, takže sa tomu, že to v súčasnosti zbořilo internety nečudujem, ale asi som predsa len čakal o niečo málo viac. Baby Reindeer má dobrý a aktuálny námet, ale v priebehu stopáže až príliš skáče medzi žánrami od sľubne začínajúceho stalking thrilleru cez psychologickú drámu až po občasnú tragikomédiu, nikdy síce nestratí focus ohľadom toho čo chce povedať, no zároveň sa nikdy nezahryzne ani v jednom žánri tak silne ako by mohol. Najzaujímavejšia rozhodne ostáva epizóda č. 4 so znásilnením a drogovým zneužívaním, ktorá však nakoniec má najmenej spoločného s hlavným dejom. Vo výsledku vďaka veľmi striedmej stopáži jednotlivých epizód skvelý seriál na binge-watch (i keď pomerne skratkovitý) o jednom zúfalom, neúspešnom komikovi, ktorý si však za väčšinu sr*čiek v živote môže zároveň úplne sám (čo seriál aj reflektuje) a samotná Martha bola len spúšťač všetkých jeho naakumulovaných problémov a klamstiev. CELKOVO: 7/10 ()

Galerie (59)

Zajímavosti (3)

  • Richard Gadd si zahrál hlavní roli, napsal scénář a měl na starost i produkci. Vyobrazuje své vlastní zkušenosti se stalkingem. (Dalfor)
  • Richard Gadd dostal celkovo 40 000 e-mailov, 740 príspevkov na sociálnych sieťach a 350 hodín hlasových správ od svojho skutočného stalkera. Medzi najznepokojujúcejšie detaily seriálu patrí to, že všetky e-maily, ktoré Donny dostane v šou, sú doslovnými kópiami skutočnej korešpondencie. (Tinusa14)

Související novinky

Netflix odhalil nové britské projekty

Netflix odhalil nové britské projekty

13.12.2020

Streamovací gigant Netflix zveřejnil své plány pro tvorbu celkem sedmi nových a rozmanitých originálních sérií, které hodlá realizovat v rámci britské odnože své produkce, do níž investuje stále víc… (více)

Reklama

Reklama