Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Komik v krizi prokáže laskavost ženě, která na tom není zrovna nejlíp. Ta se do něj ale úplně zblázní a převrátí oběma život vzhůru nohama. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

Saljack odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak tohle může mít takové hodnocení a nechápu, že někdo tomu kktovi dal peníze na to tenhle odpad natočit. Jako sorry, ale pokud se člověk nechá několikrát zfetovat a ojet a nelíbí se mu to, tak je totálně vypatlaný a může si za to jenom sám. Navíc je to šíleně dlouhé tohle by mohlo fungovat jako film, ale na seriál to prostě není už po 3. dílu vás to začne neskutečně štvát. Dokoukal jsem to jenom abych věděl, jestli druhá půlka bude tak špatná jako první. Musím napsat, že byla ještě horší. Nenašel jsem tam vůbec nic, za co by aspoň jedna hvězda měla být a rozhodně nebudu toho kkta litovat. ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Kdybych nevěděl, že je to podle skutečnosti, tak bych to vypnul hned při prvním dílu. Jenže takhle mě do sledování hnala moje mrzká lidská povaha zjistit, čeho všeho jsou šílenci/stalkeři schopní. Sofistikovanost stalkerů je opravdu fantasticky fanatická. Zhruba v polovině seriálu jsem začal vnímat stalkerství, jako šílenou nemoc, což ve mne dokonce chvílema vzbuzovalo i lítost! Chápete to? Nabízí se tu tolik aspektů, jak seriál vnímat. Ze začátku jsem se dobře bavil a hodně se nasmál. Tyto emoce však brzy vystřídal stud. A to všechno přešlo v lítost a hrůzu! Každý další díl ve mne prostě vzbuzoval tento koktejl emocí. Což je podle mne velmi vzácné. Je to spíš takový seriálový dokument - emoční horor. K tomu všemu musíme ale přičíst ještě zápletku resp. "Sobíka", který v podstatě toto stalkerství na sebe přivoval. Nejdřív jsem to vnímal, jako dobrý skutek, a lítost z jeho strany vůči opuštěné ženě...Pozdějí se ale Sobík začal také pěkně vybarvovat, což bylo celkem překvapivé a způsobilo to další vlnu emocí! Seriál rozhodně doporučuji. Sent from my iphone..... ()

Reklama

misar3 

všechny recenze uživatele

Seriál funguje jako reklama na sexuální obtěžování, jinak mu chybí logika a větší prohloubení příběhu hlavního hrdiny, abychom pochopili, proč se čím dál víc noří do hloupých rozhodnutí a začíná adorovat svou stalkerku. Na druhou stranu se při sledování některých pasáží opravdu necítíte dobře, takže emoční jízdu nemůžeme seriálu upřít.Po prvních třech dílech bych doporučoval, kudy bych chodil. Pak se ale objeví pár nepěkných věci z minulosti a vám začne docházet, že celý příběh je dost překroucený a za hranicí uvěřitelnosti, zvlášť ve chvílích, kdy hlavní postava pořádně nic neřeší nechává vše zacházet do absurdna a očividně sám má větší psychické problémy než ona stalkerka. Dobrý seriál, kterému ale občas chybí logika. ()

adamix 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých príbehov, ktoré píše sám život. A tento je poriadne šialený, pretože vás vtiahne do diania od prvých minút, netušiac, do akých bizarností zájde. Už len nevídaná zápletka je kuriózna, s výbornými postavami. Na jednej strane je dobrácky, nerozhodný a trochu divný Donny a na druhej strane fanatická, dotieravá a rozpoltená Martha a medzi nimi kolotoč bizarných situácii a rozoberanie ich nebezpečného vzťahu. S náhľadom do Donnyho minulosti, ktorá mala určitý podiel na jeho osobnosť a ktorá v ňom zanechala hlbokú dieru, ktorú začne prehlbovať a zároveň vypĺňať práve doliezavá náklonnosť po uši zaľúbenej Marthy. Takáto charakteristika postáv tu ešte nebola, nedá sa povedať, že je niekto stopercentne dobrý alebo zlý, nevinný či sebecký. Každý si nesie z minulosti svoju traumu a po svojom sa ju snaží zakryť. A preto tu je seriál Sobík, ktorý tieto veci interpretuje, nevídaným spôsobom po svojom. Pútavý, vtipný, mrazivý i smutný príbeh o dvoch individuách, ktorý stojí za to si pozrieť. Chcelo to aj dlhšie epizódy a trošku viac nahliadnutia do života Marthy, ináč po všetkých stránkach vynikajúca dráma. Za mňa 85%. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Název Sobík a zařazení žánrů Drama/Životopisný- Nenapadá mě aktuálně nic méně atraktivnějšího než tohle. Dal jsem okamžitý PASS znělo to jak Father či Země Nomádů v seriálové verzi. NAH THANKS! Ale tohle teda kurevsky klame tělem. Ne ne ne tohle není žádný ukecaný Drama pro intelektuální sráče, tady okamžitě přidávám Tagy! Stalking Thriller, True Crime a přidavná jména jako- Pervérzní, Zvrácený, Neskutečný, Nátlakový, Sžírající, Depresivní,Náročný,Nepříjemný, Traumatický,Znepokojivý a Emocionálně psychologický MASAKR!!!! Hned to zní a vypadá zajímavěji no ne?? ! :D Celé je to dle skutečných událostí a je až neuvěřitelné jaké peklo si hlavní hrdina prožívá a že s tím vlastně nemůže pořádně nic dělat. Za život se potkává opravdu jen s divnými lidmi. Na jednu stranu je to chudák, na druhou stranu si za některé věci může sám. Vrcholem pro mne byl díl číslo 4- Experimentování s různými drogami a zneužívání chlapem TPČO! Finální proslov na Stagi o svém životě před všemi měl sílu i hloubku. Tohle prostě zažít nechceš. Velké překvapení roku, které přišlo tam, kde jsem jej rozhodně nečekal. Zvedám nakonec na plný kotel, protože tohle ve mně bude chvíli ještě rezonovat. 85% ()

Galerie (59)

Zajímavosti (3)

  • Richard Gadd dostal celkovo 40 000 e-mailov, 740 príspevkov na sociálnych sieťach a 350 hodín hlasových správ od svojho skutočného stalkera. Medzi najznepokojujúcejšie detaily seriálu patrí to, že všetky e-maily, ktoré Donny dostane v šou, sú doslovnými kópiami skutočnej korešpondencie. (Tinusa14)
  • Richard Gadd si zahrál hlavní roli, napsal scénář a měl na starost i produkci. Vyobrazuje své vlastní zkušenosti se stalkingem. (Dalfor)

Související novinky

Netflix odhalil nové britské projekty

Netflix odhalil nové britské projekty

13.12.2020

Streamovací gigant Netflix zveřejnil své plány pro tvorbu celkem sedmi nových a rozmanitých originálních sérií, které hodlá realizovat v rámci britské odnože své produkce, do níž investuje stále víc… (více)

Reklama

Reklama