Reklama

Reklama

Peče celá země pomáhá dětem

(pořad)

Obsahy(1)

26. ročník tradiční charitativní sbírky tentokrát jako speciál oblíbené soutěže... Žluté kuře a jeho tradiční charitativní sbírka hosty oblíbené soutěže Peče celá země. Moderátoři Václav Kopta a Tereza Bebarová se společně s porotci Josefem Maršálkem a Míšou Landovou rozhodli do pečícího stanu pozvat známé osobnosti. Společně tak podpoří ohrožené a znevýhodněné děti po celé České republice. K pečícím pultům se postaví Bára Poláková, Martina Vrbová, Jitka Čvančarová, Rudy Linka a Martin Písařík. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

kajas 

všechny recenze uživatele

Velikonoční (a hlavně charitativní) speciál soutěže Peče celá země se sice dal přežít, ale stálo to hodně sebezapření, protože průpovídky moderátorů a poroty nepatří mezi silné stránky mého jinak oblíbeného pořadu. Výběr hostů se také příliš nepovedl. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Nevim, proč se ČT letos rozhodla opustit klasický koncept kuřete v podobě koncertu, asi je takovýhle speciál levnější...Každopádně jsem klasické Peče celá země nikdy neviděl, viděl jsem jen obdobný speciál Slovenské verze, který mi přišel o něco vtipnější, už jen díky tomu, že lidé, co tam byli, jsou od přírody vic vtipný, tady to bylo opravdu víc čistě jen o tom pečení, kdy jako pekařku bych si určitě hned zaměstnal Báru Polákovou, ať už s jidáši, či jejím beránkem. Celkově mě to určitě nenavnadilo k tomu, abych si někdy pustil klasické díly tohoto formátu, a myslím, že i divák by spíš ocenil klasickou formu v podobě koncertu. ()

Reklama

DocBrown 

všechny recenze uživatele

To se nepovedlo. Nezajimavi hoste, plno reklamy a neustale skakajici kure. No a vrchol tomu dal Marsalek zadanim jidasu z prasku. Meli radsi pozvat minule viteze jako v britskem specialu. Fakt jsem uz musel vypnout zvuk a pockat na zaverecne vytvory, za ktere aspon tu jednu. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Tento televizní projekt je vhodné použít jako motivační ukázku například v předmětu člověk a svět práce, aby žáci viděli, že díky usilovné práci mohou dokázat úžasné věci. ()

Galerie (56)

Reklama

Reklama