Reklama

Reklama

Eric

(seriál)
  • USA Eric
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Zoufalý otec s houževnatým policajtem hledá v ulicích New Yorku 80. let svého devítiletého syna. Musí přitom ale najít hlavně sám sebe. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (4)

SidneyP 

všechny recenze uživatele

Bohužel šílené nemastné, neslané. Absolutně k žádné postavě si nevytvoříte jakýkoliv vztah na to, aby jste si z tohodle seriálu něco odnesli. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Rodinné sociální drama, prakticky bezobsažné. I ve velmi zkrácené verzi, bez 95% vaty a zbytečností, jako 1 celovečerák, by to byl podprůměrný TV film na hranici odpadu. Jako 6dílný seriál to je vyloženě výsměch publiku a drzost. ⬇️ 3% ()

Rudolf.Benes 

všechny recenze uživatele

Do řiťopicha to snad ne."Bendík Kambrbič" se zase jednou po-vytáhl ..a opět mě dokázal že je neskutečně ale neskutečně odporně hnusné, slizké a absolutně anty sexy borec, nevhodný do jakékoli role klaďase.Jeho pořád a pořád a pořád stejný hraní alkáče, mě přivádělo k šílenství a to do takové míry, že jsem mu ( v tom serošu) přál aby se uchlastal. Sociální drama pod taktovkou ženy nebylo zase až tak špatný,troufnu si říct, že první tři díly měly vcelku odpich a švihadlo ale zase tu máme kua  takový jako nedomrlý, rádoby inovátorské,buuzzrranty a místo dvouhodinové stopáže to ná-tahem na šest hodin. Osmdesátky byly fajn ..tohle je na ho*no.40/100 tfuj Ericu.. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama