Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Zoufalý otec s houževnatým policajtem hledá v ulicích New Yorku 80. let svého devítiletého syna. Musí přitom ale najít hlavně sám sebe. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (28)

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Atmosféra 80-tych rokov fungovala. Benedict Cumberbatch dostal úlohu, v akej som ho doposiaľ nevidela. Hrá otca, talentovaného grafika a autora televíznej show, založenej na plyšových bábkach, chytľavej pesničke a sloganoch, ktoré si recitujú deti v predtínedžerskom veku. Je alkoholik a má neuspokojivý manželský život, kde prevládajú hádky a výčitky. Benedict dáva seriálu šmrnc, vyvoláva pocit súcitu aj beznádeje. Detektívna zápletka je uveriteľná, aj to, ako sa postupne odkrývajú jednotlivé vrstvy príbehu. Eric bol fajn. Celé to „dokašlal“ posledný diel, ktorý potvrdil, že americkým heroizmom sa v našich končinách ľahko presýtime. Príliš  homosexuálnej a pedofilnej problematiky – zo začiatku jemné náznaky sa zmenia na pocit, že všetkého veľa škodí. ()

VLADEK 

všechny recenze uživatele

Obsah od Netflixu je nesmysl. Není to vyslověně příšerný seriál, ale místy se ten scénář drolí pod rukama a většinou těká sem a tam, bere si tuhle něco z Junga, tamhle zase od někoho jiného. Nějaký bigotní moula tady v recenzi píše něco o "gay pornu a LGBTI ideologii" - to je taky nesmysl. Prostě tam paní scénáristka "nacpala" taky linku gayů v NY 80 let, ale nejde o žádnou ideologii a o pornu se už vůbec nedá mluvit. Cumberbatch je převážně velmi dobrý a vlastně bez něho by ani nedávalo smysl si něco takového pouštět, ale některé "opilecké" a "feťácké" scény jsou slabé. Celkově slabé tři hvězdy. ()

Reklama

Stupet 

všechny recenze uživatele

No, thriller to není ani omylem. Naopak to chvílemi působilo jako komedie (rozhovory Vincenta s Ericem). Líbilo se mi to, zajímalo mě, jak to dopadne. Ale je asi pravda, že kdyby tam nehrál můj miláček Benedict Cumberbatch, asi bych po tomto seriálu nesáhla a asi je to právě on, kdo to dělá hezkým a zajímavým seriálem. ()

Rudolf.Benes 

všechny recenze uživatele

Do řiťopicha to snad ne."Bendík Kambr bič" se zase jednou po-vytáhl ..a opět mě dokázal že je neskutečně ale neskutečně odporně hnusné, slizké a absolutně anty sexy borec, nevhodný do jakékoli role klaďase.Jeho pořád a pořád a pořád stejný hraní alkáče, mě přivádělo k šílenství a to do takové míry, že jsem mu ( v tom serošu) už přál aby zdochnul. Sociální drama pod taktovkou ženy nebylo zase až tak špatný,troufnu si říct, že první tři díly měly vcelku odpich a švihadlo ale zase tu máme kua  takový jako nedomrlý, rádoby inovátorské tabu s buuzzrranty, místy scenáristicky hodně děravý a na misto dvouhodinové stopáže to ná-tahem na šest hodin. Osmdesátky byly fajn ..tohle je na ho*no.40/100 tfuj Ericu.. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Zajímavé pojetí dnes častěji propíraného tématu. Únos dítěte je noční můra každého rodiče a každý se s tím pere svým způsobem. V tomto seriálu se ale setkáváme jednak s ne úplně ideální rodinnou situací, tak s dost náročnou postavou otce, v jehož roli je Benedict fantastický. To, kam vývoj seriálu směřuje a jak i dopadl, je jen třešnička na dortu a důkaz, že dnes, kdy už se natočilo vše milionkrát, se pořád najde někdo, kdo to udělá jinak nebo nově. Za mě super! ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama