Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Zoufalý otec s houževnatým policajtem hledá v ulicích New Yorku 80. let svého devítiletého syna. Musí přitom ale najít hlavně sám sebe. (Netflix)

Recenze uživatele TheEvilTwin k tomuto seriálu (2)

Eric (2024) 

Tak tohle je neskutečně promarněný potenciál. To, co se zpočátku jeví jako skvělá detektivka o zmizení 10letého Edgara, se časem zvrtne do úplně tuctového, nezajímavého "zmizení" s naprosto nezábavným koncem. Zpočátku se nám tady představuje více podezřelých osob, rozehrává se několik osobních příběhů a celé zmizení se jeví mysteriozně, ale od třetího dílu seriál extrémně ztrácí spád a míří do úplně obyčejného příběhu, který místo úderného závěru jen tak nějak vyšumí a bezmyšlenkovitě nám předhodí rozuzlení. Vůbec tady nesedí celý tenhle divný mix nápadů, ať už od nepřijetí gayů ve společnosti, přes osobní krizi a imaginárního Erica, korupci vysoce postavených osob nebo celé rodinné drama mezi ústředním párem - celé je to až moc překombinované a vlastně ve výsledku úplně o ničem, bez nápadu a bez sebemenšího uspokojujícího rozklíčování. První díly vyvolaly nadšení, ale poslední díly naprostou nechuť, takže vlastně ani nemohu seriál doporučit... ()

Episode 1 (2024) (E01) 

Šikovný úvod, který nám po zmizení 10letého Edgara ukazuje vyšetřování a odkrývá desítky cestiček, kam se může děj teoreticky ubírat, z nichž všechny jsou zatím dostatečně mysteriozní, napínavé a zábavné zároveň. Cítím z toho (za mě jeden z nejlepších seriálů) Safe, který byl pro své cliffhangery na konci každého dílu dost slavný, a tady to zatím vypadá podobně. ()

Reklama

Reklama