Reklama

Reklama

Star Wars: Příběhy z Impéria

(seriál)
  • USA Star Wars: Tales of the Empire
Trailer

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Pomstychtivá mladá žena a bývalý Jedi procházejí nelítostným Galaktickým impériem v různých obdobích a jejich rozdílná rozhodnutí určují jejich osudy v rychle se měnící galaxii. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

Chen 

všechny recenze uživatele

V první řadě jsem rád, že dostávají prostor i vedlejší postavy. Proto jsem měl raději klasický kreslené Klonové války, které pracovaly s tou samou myšlenkou na rozdíl od počítačově animovaných Klonových válek. Co se týče Příběhů Impéria, tak jsou sice limitovány krátkou stopáží a počítají s tím, že divák zná slušnou řádku dalších projektů z universa Star Wars, ale pokud do téhle skupiny patříte, pak si prostě musíte tuhle sympaticky temnou podívanou užít. Mimochodem, vizuály jsou skvělé. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Velká škoda té krátké stopáže a nenaplněného potenciálu, poněvadž linka Morgan Elsbeth nebyla nijak moc poutavá a kdyby nevznikla, nikomu by to zcela upřímně nevadilo – pravý opak však paradoxně platí o druhé polovině, která se zaměřuje na zrod sithských inkvizitorů. Jelikož, co univerzum Star Wars nyní potřebuje je nový směr, který Tales of the Empire mohl zacelit – ale bohužel to neudělal. Příběhy Impéria, sithů a temné strany síly jsou totiž něco, po čem fandové touží odjakživa, a je nesmírná škoda, že Tales of the Empire nenabízí takřka nic, co by pravého fanouška Star Wars zaujalo, nebo vyloženě nadchlo a šlo mu vstříc. Být to plnohodnotný seriál ve stylu Clone Wars, anebo alespoň antologie ve stylu Visions, šlo by o fantastickou televizní podívanou, protože na rozmezí cca 10 minut prostě nejde odvyprávět poutavý, koherentní a funkční příběh s vlastní mytologií. Jde tak o zklamání, který jen potvrzuje, že Disneyho myšáci a kravaťáci zkrátka nevědí, co si s univerzem Hvězdných válek počít. Inu, Dave Filloni svoje tvůrčí vize pravděpodobně vyčerpal.... VERDIKT: 6,5 tie fighter stíhaček z 10 ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Som rád, za každý prírastok do univerza SW, obzvlášť od Filoniho, no Tales of the Jedi ponúkol lepšie príbehy. Prvé tri diely sú o Morgan Elsbeth a zvyšné tri, tie lepšie o Barriss Offee, ktorá nedostala v Clone Wars priestor na uzavretie jej príbehu. Je to krátke rovnako ako aj minule, no bavil som sa a kludne by som si dal ešte nejaké mini príbehy od Davea, ak ma niečo skladom. 75% - 4* ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Filoni je sice mnohými považován za někoho kdo do budoucna spasí Star Wars, ale tady těžce nevyužil potenciál. Příběhů které by se věnovaly čistě temné straně a nechaly trochu nahlédnout pod pokličku impéria zase tolik není a minimálně ta část s inkvizitory ukazuje že jde o divácky hodně vděčnou látku. Jenže jak už sem zmínil na začátku, potenciál dát divákům trochu něco jiného tu zůstal po hříchu nevyužit a kraťoučká stopáž jednotlivých epizod to jen podtrhuje…60% ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Disney nás překvapilo tímhle nečekaným pokračováním Jedi Tales. zaměřuje se tedy na jiné postavy během pádu Republiky. První tři epizody jsou o příběhu cesty čarodějnice Morgany. Další tři jsou o inkvizitorce Barris. Její cesta je mnohem zajímavější. Nakonec se temné síly zřekne. Díly jsou hodně krátké, což je někdy dobře a někdy na škodu. "Zahoď svou zbraň." ()

Reklama

Reklama