Reklama

Reklama

Lowlifes

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Instinkty pro přežití rodiny na dovolené jsou vystaveny zkoušce, když nemají jinou možnost než přenocovat na odlehlé usedlosti. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (60)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Za běžných, předvídatelných okolností bych při hodnocení tohoto snímku váhal mezi dvěma a třemi pěticípými jenže... Očekávaná předvídatelná zápletka byla přece jen poněkud zapletenější, a já tak tvůrcům vyčítám, že své úmysly neukryli přece jen rafinovanějším způsobem, takto jsem totiž v určitém momentu pojal podezření, které se mi krátce nato potvrdilo. Ale dobře míněná snaha se počítá. Až po zhlédnutí filmu jsem zjistil, že šlo o kanadskou záležitost, a pokud se u kanadských pohyblivých obrázků dobře bavím, automaticky zaokrouhluji nahoru, protože si až bolestně pamatuji dobu, kdy byl pro mě žánr kanadského thrilleru / hororu na úrovni německé komedie / porna. No, a jak jsem právě naznačil, překvapivě dobře jsem se u tohoto snímku bavil a užíval si čvachtavé dopady větších či menších kousků lidské anatomie do krevních kaluží. Nevnímal jsem sice film jako horor, byl to pro mě spíš takový vyhlazovací thriller s povinným nelogickým chováním postav, ale to je vlastně úplně jedno, já jsem se zvráceně bavil. / Poučení: Nikdy nevíš, po čem přibereš. ()

AnanAss 

všechny recenze uživatele

Konfrontace spořádané městské rodinky a zaostalých vidláků v černohumorné vybíjené z jednoho odlehlého starého domu. Levný žánrový kousek dokazuje, že za málo peněz se dá udělat docela kvalitní muzika. Stojí to hlavně na té změně, která přijde… a když už jsem tedy o ní věděl, nezastihla mě úplně nepřipraveného, ale stejně mě dokázala potěšit a užít si následující průběh krvavého běsnění. Navrch jeden pořádný Big Mac a happyend, který po tom všem teroru, co si nocležníci prožijí, zaručeně potěší. ■ AnanAss‘s Score: 6/10 ■ ()

Reklama

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Hnedle z kraje si říkám..jasný už vím co bude dál .. ani hovno :) totálně nečekaná změna a úplně koukám tvl..co se to jako děje?? Nechápu.. a pak další překvapení..:) heeej jako tohle se mi dlouho nestalo.. zajímavá rodinka na výletě a zajímavej celej tenhle bijak :) posledních 20 min obzvláště:) 75% nečekané a překvapivé:) je to zvracena zábava:) ()

Harpy 

všechny recenze uživatele

Zabavny horor, nebola som sklamana konecne z mojho vyberu. Nic som necakala, nic som nevedela o tomto filme a bolo to dobre, lebo ozaj prijemne prekvapil, nechybalo trochu gore, trochu prekvapenia, trochu napatia, trochu nechutnosti, isla by som na to aj do kina. Urcite si to pozrite a nic si necitajte o tom. ()

JimDeNiro 

všechny recenze uživatele

Ovšem tohle byl potěšující přírůstek do subžánru home invasion. sice ne tak úplně tradiční home invasion, ale velmi dobře se na film dívá. A to je to prosím z kanadské provenience, která teda jako nemá ale vůbec dobrý filmy, Tubi Original velmi překvapil. Film mi svou atmosférou trochu připomínal brilantní You´re Next (2011), který je to nejlepší, co v subžánru home invasion dostaneme. A ještě v krvavém hávu. Tady teda nebylo moc krve, že bych jako vyloženě vrněl blahem, vraždy byly trochu obyčejnější, ale šíp překvapil, stejně tak jako vidlička v očíčku :-) Ale jako první rádoby zvrat přijde chvíli po začátku, ale s tím jsem trochu počítal, ale budiž. A druhý, respektive jsem dostal facku v závěru filmu. Mě zas dokázali nasrat. Ale tak co nadělám. Herci neokoukaní, film nepůsobí tuctově a patří to k tomu lepšímu, co se dá vidět. Chválím eRko, byť ne úplně brutální, tak příjemně uspokojivé. Fajn druhá půlka to vytáhla na 4 prstíky... Film dává trochu vzpomenout na starší snímky x let zpátky, za což jsem rád, a po kterých jsem hladový.. Zas na aspoň 10 let omezte bubu a dejte mi krvavou řež :-D 70% ()

Reklama

Reklama