Reklama

Reklama

Halloween: Prokletí Michaela Myerse

  • Česko Halloween (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Myers je zpět, aby dokončil svou práci! Je jen na odvaze obyvatel jeho rodného města, zda se ho podaří zastavit. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

viperblade 

všechny recenze uživatele

V zajímavostech je psáno, že scénář prošel jedenácti (!) verzemi. To mi teda řekněte, jak ty verze vypadaly, protože jestli tohle je ta, kterou vybrali jako nejlepší, tak to mě po…drž. Halloween: The Curse of Michael Myers je oficiálně nejhorší přímé pokračování (třetí díl beru jako nesouvisející film) této série. Jediná věc, která mi zůstane v paměti, je Paul Rudd a fakt, že tohle je poslední snímek Donalda Pleasence. Kdyby na světě existovala spravedlnost, tak by se tento herec s námi rozloučil o pár let později, aby měl šanci se (na plátně) rozloučit důstojně. Ano, mluvím o následujícím dílu. Takže tyhle dva faktory mě, či mé hodnocení, berte to, jak chcete, drží nad odpadem. Jinak tenhle díl zahodit a zapomenout. 20 %. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Asi první opravdu zbytečnej díl (když pominu H3, ale tak to není Halloween jako takovej). Kdybych chtěl být sprostej, napíšu, že ten nápad s jakýmsi okultním spolkem byl pěkně na hovno, ale jelikož být sprostej nechci, tak jen napíšu, že mi to přišlo jako jedna velká haluz a tak trochu plivanec na legendární jedničku. Tohle už je zkrátka nuda, splácanina, který chybí úplně všechno, co ty předchozí díly měly- samozřejmě s atmosférou v čele. Ale alespoň tu byl ještě Dr.Loomis. A samozřejmě Michael, kterej od posledně sežral asi hodně krvavých bifeků, páč nám nějak narostl. Děj je jinak natolik popletenej, že se ani moc nedivím, že příští díl, H20, se rozhodl pro kompletní restart. A dobře udělal... ()

Reklama

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Pri piatej časti som tvrdil, že scenáristicky sa séria uberá na samotné dno, no to som ešte vtedy netušil ako bola spackaná šestka. Tvorcovia sa snažili do kultu Michaela Myerse vtesnať nejaký nový mysteriózny príbeh a tým vysvetliť dôvod všetkých vrážd a činov za celú éru. Dopadlo to katastrofálne a osobne považujem tento diel za úplne najhorší v celej sérií, horší ako tretia časť. Jedna hviezdička je za herca Donalda Pleasenca ktorý sa už premiéry nedočkal (asi zomrel popri natáčaní, keďže posledná pol hodina je zostrihaná naozaj čudne, akoby nestihol dokrútiť niekoľko scénok. A z obstojné gore, ináč katastrofa ktorá robí značke Halloween iba hanbu. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

High level shit tohleto. Dávám jednu hvězdu za to, že se pořád ještě tento Halloween tváří jako horor, tzn. nezachází tak daleko, že se člověk musí smát. Jinak je to béčkovej film, kde se ke konci ani nechci pořádně vědět jakého příběhu mění prostředí s každým střihem. Rozmnožování Michaela Meyrse....to mě poser... 20% ()

petero 

všechny recenze uživatele

Michael je z policajnej stanice spolu s Jamie unesený kultom tŕňa ku ktorému patrí ten záhadný muž z H5. Tu je donútený k znásilneniu Jamie a začiatok H6 sleduje príchod Michaelovho potomka na svet a jeho útek v Jamienom náručí. Michael sa opäť vydáva na svoju krvavú cestu... PRODUCERS CUT je príjemne atmosférický a zďaleka najmysterióznejší zo všetkých dielov s MM, tu však odsunutým do úzadia. Originálna KINOVERZIA má úplne iný záver - akčnejší, každá vražda je podaná oveľa ale oveľa drsnejšie a často krát aj úplne inak a v závere sa doslova strhne vyvražďovacie inferno, ale zároveň je celkove inak zostrihaná na úkor atmosféry a jej vyznenie pôsobí omnoho ale omnoho zmetenejšie. Napríklad vôbec nie je spomenuté že Dr. Loomis bol na plastike vďaka čomu už nemá žiadnu jazvu a to je len jedna z rady dôležitých drobností ktoré totálne degradovali snímok. Nie je preto vôbec prekvapujúce že táto línia tu končí. Predsa len MM členom nejakého kultu je samé o sebe riadne pritiahnuté za vlasy. Donald Pleasance tu viditeľne hrá na konci životných síl no predsa lepšie ako v H5 a nebiť kino verzii, ktorá patrí hlavne Michaelu Myersovi, tá producentská by mu bola zďaleka lepším pomníkom. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (23)

  • Film, který sleduje paní Blankenship (Janice Knickrehm), je Fantom Opery z roku 1925. (Stocki)
  • Počas výroby filmu nesprávne skladovanie zničilo masky a na konci zostali len dve. (BoredKid)
  • Producenti chtěli, aby si Brian Andrews zopakoval svou roli Tommyho Doylea z původního Halloweenu (1978). Brian však neměl žádného agenta, proto jej nebylo jak kontaktovat. (HellFire)

Reklama

Reklama