Reklama

Reklama

Halloween: Prokletí Michaela Myerse

  • Česko Halloween (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Myers je zpět, aby dokončil svou práci! Je jen na odvaze obyvatel jeho rodného města, zda se ho podaří zastavit. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

pand 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl mě vůbec nezaujal. Byl takovej že žádná postava nedostala moc prostoru a všechny postavy mi byli ukradený. A to se mi nestalo v 1-2 Jamie Lee,Loomis.Ve 4-5 ta malá dívka, její sestra, Loomis. Ale v tomhle díle už ani ten Loomis mi nějak nesedl. Vraždičky byli nudné žádná vás nevyděcí. A snažit se do filmu naspat sektu a spojit to s Mikem by potřebovalo lepšího scénáristu. tenhle díl z původních asi prozatím nejhorší(3 nepočítám) ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Tento trápny film, nielen že degraduje Michaela Meyersa z hororovej ikony na námesačného magora, tento film hlavne neuveriteľne hanobí prácu, ktorú na sérii previedol Mr. Carpenter. Z atmosferického slasheru až ku konšpiračnej šaškárni, tak hlboko sme klesli. Tajomný muž v čiernom aj so svojim tajomstvom, mi na konci päťky prišiel ako dobrý nápad, rovnako ako konečná smrť doktora Loomisa; nečakal som, že ho oživia bez vysvetlenia, ani že celý jeden diel bude slúžiť iba ako odhalenie onoho záverečného twistu predošlej časti. Kto by takú blbosť čakal, že? Ešte aj tá trojka sa mi páčila viac a to šlo o regulérny odpad. Pri tej som sa aspoň bavil. 15% R.I.P. Donald Pleasence. Tentokrát bohužiaľ naozaj. ()

Reklama

fannah 

všechny recenze uživatele

Možná že kdyby tady hrála Jamie Lee Curtis, tak by film působil úplně jinak. Mně osobně docela zaujalo modernější pojetí hororu, mnohem lepší a propracovanější efekty (asi díky dvojici Weinstein a Weinstein) a dobré scény. Kdyby celý film byl natočen, nebo aspoň sestříhán jinak (Producers Cut), anebo byl uveřejněn právě Producers Cut a ještě v něm hrála JLC, mohl to být perfektní film! Jsem rád že aspoň Steve Miner s Halloweenem H20 na tohle nezapomněl. Dávám 3 hvězdičky za efekty, hudbu a režii. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Bál som sa, že deväťdesiatkový Halloween už bude akýmsi Beverly Hills 90210 s vraždiacom maniakom, našťastie film dnes nesplýva ani so Screamom. Atmosférou je trochu inde ako osemdesiatkové časti, ale je dosť brutálny a o to asi išlo v prvom rade. Samotný kult je tu úplne zbytočný a zbytočným je bohužiaľ aj Pleasance. Povráva sa, že dc je kvalitnejší, v kino verzii skrátka cítiť nevyužitý potenciál pri mnohých scénach, ako tu už bolo spomenuté, napríklad vyvraždenie lekárov na operačnej sále skoro vôbec nevidíme. ()

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem po pětce volal po jakékoliv inovaci, netušil jsem, do jakého bahna může inovantní přístup režisérův film poslat. Joe Chapelle rozhodně nemá nastudované dějiny slasheru, protože Michael kosí lidi jako kdejaký podprůměrný buran z rutinních teen vyvražďovaček, čili nenápaditě. Místo temnoty na nás odevšad bliká epileptický střih podpořený industriální hudbou s ruchovými vsuvkami v podobě lidských výkřiků či sténání, což by jeden snad i v půlce devadesátých let pochopil (doba holt kráčí kupředu), ale scénář co do infantility opět trumfuje předchozí díl a když už raději nehledáme logiku, tak alespoň nějaký styčný bod si tvůrci vybrat mohli a posléze toto téma dovést do nějakého rozuzlení. Bohužel, ani to ne. Absolutní dno, protože po tomhle už následující (prozatím) dva díly nemají kam klesat. Hořká rozlučka Donalda Pleasenceho. Amen… ()

Galerie (18)

Zajímavosti (23)

Reklama

Reklama