Reklama

Reklama

Halloween: Prokletí Michaela Myerse

  • Česko Halloween (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Myers je zpět, aby dokončil svou práci! Je jen na odvaze obyvatel jeho rodného města, zda se ho podaří zastavit. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Asi první opravdu zbytečnej díl (když pominu H3, ale tak to není Halloween jako takovej). Kdybych chtěl být sprostej, napíšu, že ten nápad s jakýmsi okultním spolkem byl pěkně na hovno, ale jelikož být sprostej nechci, tak jen napíšu, že mi to přišlo jako jedna velká haluz a tak trochu plivanec na legendární jedničku. Tohle už je zkrátka nuda, splácanina, který chybí úplně všechno, co ty předchozí díly měly- samozřejmě s atmosférou v čele. Ale alespoň tu byl ještě Dr.Loomis. A samozřejmě Michael, kterej od posledně sežral asi hodně krvavých bifeků, páč nám nějak narostl. Děj je jinak natolik popletenej, že se ani moc nedivím, že příští díl, H20, se rozhodl pro kompletní restart. A dobře udělal... ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Halloween 6-ka mi paradoxne prišla zábavnejšia ako predchádzajúci diel, môže za to ešte stupidnejší scenár (naj je emocionálna scéna medzi Michealom a Dr. Loomisom!!:) ale v tomto prípade to vôbec nevadí. Sem tam sa dokonca podarí nastoliť aj celkom hustú atmosféru, ale inak je to len ďalší hororový kolovrátok.. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No já si nemůžu pomoct, ale i přes ty všechny negativní komentáře tady mi šestka přišla rozhodně o něco podařenější než nudná pětka. Pravda pro někoho může bejt nezkousnutelný jak je vyústění celé série kdy se vlastně dozvíme všechna tajemství o Michalovi Myersovy podáno, ale mě to tak špatný nepřišlo. Ano celý to pokračování příběhu z mužem v černým už je trochu dementní a každýmu ta pointa nemusí přijít úplně košer, ale narozdíl od pětky má tenhle film aspoň slušný tempo, nenudíte se něj a taky má pořádnej konec kde se všechno vpravdě rozsekne nebo teda spíš usekne, ale to je celkem fuk já si prostě myslím, že tenhle film není až tak hroznej a to průměrný hodnocení si nakonec i zaslouží.50% ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Šestý díl Halloweenu se mi líbil nejmíň z celý série, fakt tohle už byla slabota. Je to zároveň poslední díl ve kterém se objeví Donald Pleasence jako doktor Loomis. Opět si v tomhle dílu jako ve čtyřce zahrál Michaela Myerse herec George P. Wilbur. Je tam už málo vražd a má to celkově takovou nudnou atmosféru, nový postavy nezajímavý. Gore tam nějaký je ale je toho málo, ale zas úplně špatně udělaný neni. Každopádně tenhle díl je největší sračka z celý série co se týče postavy Michaela Myerse, trojku k tomu vůbec nepočítám, to bylo o něčem jinym. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Pětka byla ucházející, se stále nadupaným doktorem Loomisem, ale pokazil jí podivný význam konec se snahou přesměrovat vysvětlení Myerse někam jinam. A právě tohoto úkolu se zhošťuje šestka, s pofidérním společenstvím druidů, jen tak na začátku směšně zlikvidují postavu Jamie hranou jinou herečkou a pak se vrhnou do krvavé lázně s unaveným Loomisem a naprosto pitomým dějem. Smutné, smutné. Donald Pleasance to měl s hrdostí zabalit po svém výborném výkonu v pětce. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (23)

  • I když režisérský sestřih nebyl nikdy oficiálně vydán, několik měsíců po uvedení filmu do kin kolovala mezi lidmi jeho nelegální verze. (HellFire)

Reklama

Reklama