Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Jste připraveni na strhující příběh o pravé lásce a velkolepém dobrodružství plný kralovražedných maniaků, neohrožených hrdinů, ďábelských intrik, statečných duelů se špetkou magického realismu a pořádnou dávkou sexu? Že se vůbec ptáme. Vítejte, tohle je Má lady Jana. (Prime Video)

Recenze (3)

terezanec 

všechny recenze uživatele

Ústřední dvojka velmi bavila, the chemistry is chemistrying, ale tý vaty tam s vedlejšíma postavama a nadbytečnýho vykecávání... Protože to způsobilo, že jsem se chvílema strašlivě nudila a hrozně to zkazilo dojem. A ten narrator byl už během druhýho dílu teda extrémně otravnej. Klidně by tomu slušelo o dva díly míň. Hvězdička navíc za krásný kostýmy, a to zejména Jane. (All's well that ends well. Somebody should write that down. Hehe.) ()

Isobel 

všechny recenze uživatele

Dala bych 3-4 hvězdy. Je to kousavé a funny, nicméně bych raději, kdyby to bylo víc historické a ne fantasy. ()

Reklama

marrjaana 

všechny recenze uživatele

Já jsem spokojená a nadšená. Hlavní dvojice naprosto k sežrání  a chemie mezi nimi naprosto neskutečná, takovou jsem už dlouho neviděla. A ostatní jsou taky naprosto úžasní (až na její matku, to je strašná pizda). Ovšem nejvíc mě dostal Seymour. Ano má divnou úchylku a tak trochu rád mučí lidí a má hroznej vkus na ženský. Ale! Ale má obličej Dominika Cooper, je věrný své jediné lásce a to za všech okolností (i když ta se nemyje a neustále jej ponižuje a zrazuje) a hlavně to umí s dětmi (ta malá je hodně dobrá). ()

Galerie (62)

Reklama

Reklama