Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V poslední části trilogie „Crisis on Infinite Earths“ (a zároveň i posledním díle série Tomorrowverse) sledujeme snahu superhrdinů zastavit zlovolného Anti-Monitora. Tomu už se podařilo vyhladit většinu planet napříč paralelními vesmíry. Přeživší meta-lidé ze zbývajících světů se jeho zkázonosnému řádění pokusí učinit přítrž jednou provždy... (fiLLthe3DD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

Hall900 

všechny recenze uživatele

Epic. Na tomhle universu bylo znát že tu bylo vlastně jenom kvůli Infinite  Earths ale to není nutně chyba.  New 52 jsme tu už vlastně měli, ta začala Flashpointem, takže nevím co očekávat teď. Něco jako Rebirth z roku 2016? Zkusí Warněři do svých animáků míchat Watchmeny? No Doomsday Clock od Geofa Jonese mě svým ne uplně elegantním vykrádáním Moorova komiksu neoslovily ale co se dá dělat, lepší než nic.. Vzhledem k tomu že animovaní Watchmeni už jsou na cestě je to dost pravděpodobné.  Upřímně k unfinite earths klobouk dolů. Když uvážíme co za komiksové eventy dneska vydavatelé plodí (mrk. mrk, vysmátej Batmane) , v roce 86 to ještě byla celkem jízda. Mimochodem scéna z earth 12 je uplně poslední ve které se objeví Mark Hamill a Kevin Conroy jako Joker a Batman. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jako event je to strašně komplikované možná by byla lepší seriálová podoba než tahle. Supergirl zabije Monitora objeví se portál a vcucne to monstrum z předchozího dílu (což je Antimonitor)  do vesmíru ostatní přeživší pak létají vesmírem  a na ostatních zemích dochází k násilnostem.   Antimonitor se  domluví s Luthorem a ten mu řekne polohu těch zemí tak je Antimonitor ničí Batman si vzpomene na Flashe pak si vybaví Konstantina najdou ho a zjistí, že po konci Justice League Dark: Apokolips War poslal Konstantin Flashe zabít malého Darkseida ten to nechtěl udělat , ale měl v sobě nějaké kouzlo co ho zabilo i tak . Jelikož Darkseid nemůže zemřít došlo k vytvoření dvou světů s Darkseidem  a bez něho a Antimonitor ty světy ničil. Pak se objeví warworld (z předchozích filmů) a oni zjistí, že se musí Superman nabít ze slunce , aby Antimonitora zabil předběhne  ho, ale Supergirl warworld zaútočí na Antimonitora udělá v něm díru vletí tam Supergirl a zabije ho a sebe . Pak zjistí, že těch Animonitorů je více pak si vzpomenou na přístroj co dokáže udělat cokoliv (z předchozího dílu) najdou ho Wonder Woman se obětuje (protože to potřebuje oběť někoho nesmrtelného) a vytvoří novou zemi kde se transformují. Nejlepší díl jelikož je tam více akce jsou zde ukázané i původní animáky z dc 60 procent ()

Reklama

JohnDark 

všechny recenze uživatele

Justice League: Crisis on Infinite Earths - Part Three, Animovaný comics, USA 2024, R: Jeff Wamester, H: Jensen Ackles, Darren Criss, Corey Stoll, Meg Donnelly, Aldis Hodge, Stana Katic, Matt Ryan, Gideon Adlon, Ike Amadi, Troy Baker, Brian Bloom, Matt Bomer, Kevin Conroy, Alexandra Daddario, Geoffrey Arend, Mark Hamill, Ato Essandoh, Will Friedle, 70% ()

GavlaDan 

všechny recenze uživatele

DC animáky si zaslouží více lásky. Po Justice League Dark: Apokolips War všechny přestala jejich tvorba zajímat. Nutno však dodat, že krom Dlouhého Halloweenu nic extra-kvalitního nevyšlo, ale hergot, tohle je vážně dobré. Ano, DC Animation už mělo lepší časy, jenomže takhle epický a velkolepý event ještě nikdy neudělali. Já mám tyhle obrovské události rád. A jsem fakt přešťastný, že se nějaká dostala z komiksových stránek i do filmu. Náramně jsem si užíval, jak jsou všechny ty postavy, které znám z komiksů, na jednom místě, a jak řeší jeden společný problém. Je skvělé, jak je zde vysvětlen multiverse. Sice to nedává největší smysl na světe, nicméně já jsem s tím v pohodě. Není to dokonalé, ale jsem vážně zvědav, co si pro nás DC připraví v další etapě animáků. 7/10 ()

ZiGi_ 

všechny recenze uživatele

Pořád to nechápu. Je to hrozně zamotaný. Přes 10 let vytváří Tomorrowverse jen aby to takhle zabili. Je to přeplácané, abyste to pochopili, tak si musíte pamatovat všechny předchozí filmy, což já si třeba nepamatoval, když jsem je viděl i pět lez zpět. Filmy samostatné jsem měl rád, i když se třeba hrdinové napříč jednotlivými filmy spojili, ale tohle, to je slátanina a nechápu, proč. Dávám hvězdu za to, že to bylo alespoň lepší než předchozí část, ale stále to má blíž k odpadu. ()

Zajímavosti (2)

  • Batmana ze Země-12 zde nadaboval zesnulý Kevin Conroy, ten veškeré dialogy pro tento snímek namluvil před svou smrtí v roce 2022. (fiLLthe3DD)
  • Mark Hamill se nechal slyšet, že tento snímek bude posledním počinem, ve kterém nadabuje postavu Jokera. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama